вторник, 23 март 2010 г.

ЮВЕНТУС








Преди няколко часа , в някои италиански медии се появи новината , че Ювентус може да бъде продаден на фонд , контролиран от Анели Андреа . Друг възлов момент може да се счита , че цената на Ювентус с всеки изминал ден намалява. Финансов пазар по отношение на футбола е в тясна връзка с максимата , който играе зле , той е по - евтин . Какво , ще е бъдещето на Ювентус ?
В момента 60 % в Ювентус са на компанията притежавана от Джон Eлкан , както и факта , че той не харесва положението в отбора - един неоспорим факт . Въпреки това много от феновете на Ювентус не виждат в лицето на Джон Елкан ръководителя , които трябва да управлява Ювентус . Друго нещо обаче е Андреа Аниели . Той винаги е бил близо до баща си , знае , съгласно договореностите как се ръководи Ювентус , самата структора на отбора и семейство Аниели е името , което в продължение на много години се превърна в синоним на Ювентус . Преди време самия Лучано Mоджи изразила готовност да се завърне в Ювентус , ако президент на клуба стане Андреа Аниели . Ако Моджи се завърне в Юве , почти сигурно това ще стори и Джираудо . Помните ли кой е Антонио Джираудо ? Ако не , отговорът е : човек , който знае как да си върши работата , който даде години от живота си за проект , наречен " Ювентус ". Джираудо е добър приятел на Маргарита Анели - дъщерята на Джани Анели .
Както се вижда , на първо място в Ювентус , както в минали времена трябва да е фамилията Аниели . Фамилия , която винаги е свързвана с върховете и успех на Юве . Сега обаче основния въпрос е дали Бетега , ще успее да се пребори за идването на ново ръководство в лицето на нав собственик Андреа Аниели и старата школа в лицето на Моджи и Джираудо . Реално погледнато Ювентус изглеждаше много по - добре при Раниери и Ферара , отколкото при Дзакерони . Всички включително и аз бяхме срещу Раниери , но ако сравним Юве при него с Юве сега при Дзакерони , ще видим , че в Шампионската лига се представяхме по - добре , а и в мачовете срещу Милан и Интер играехме много по - печалившо от сега . Дори и при Ферара имахме страхотни победи над Рома в Рим и срещу Сампдория . Уволниха Раниери и Ферара ( аз лично го подкрепях , защото е ювентинец ) , но нещата вървят още по - зле . Много анализатори и специалист смятат , че проблемите не идват от треньорското ръководство и играчите , а от ръководителите на Ювентус в лицето на Елкан , Блан и Секо . Според хора близки до Юве Андреа Аниели и Джон Елкан са коренно различни личности , а и самите те не се обичат много . Според запознати Аниели е човекът , които трябва да ръководи Юве , а не Елкан . Все пак това все още са само слухове , но изглеждат много възможни . Всички фенове на Ювентус се надяваме промяната да стане факт скоро и клубът отново да е фактор в европейският футбол . Дано промяната в ръководството да стане факт . Възможно ли е в действителност ? Остава да изчакаме и да не забравяме , че вятърът винаги духа от Торино .

Няма коментари: