петък, 19 март 2010 г.

КОМЕНТАРИТЕ СЛЕД МАЧА С ФУЛЪМ



ДЗАКЕРОНИ
" Мразя да отпадам по този начин . Дори с 10 души трябваше да се представим по - добре . Мразя да отпадам по този начин . В неделя може и да решихме , че мачът е свършил при 3 : 0 в наша полза , но на английска земя не трябва да се отпускаш до такава степен . Няма съмнение , че трябва да внесем подобрения в защитата . Наистина е жалко , че отпаднахме , защото започнахме мача добре и можехме да продължим . Вкарахме гол и стояхме добре на терена , но червеният картон на Канаваро даде криле на Фулъм и те ни подложиха на натиск , което ни затрудни . Като цяло , те бяха по - острият отбор и заслужават поздравления за динамичния мач , който изиграха . "
ДЕЛ ПИЕРО
" Това , което се случи тази вечер е едно бедствие , един от най - лошите моменти в моята кариера в Ювентус . Ще ни бъде трудно да се изправим на крака след това , което се случи . Наш дълг е да намерим някакво решение , за да завършим сезона по достоен начин . "
ЗЕБИНА
" Ювентус бе обиждан през целия мач от група от около 30 расисти . Жестът бе отправен към тези 30 хулигани и расисти , които извървяха целия път до Лондон - хиляди километри , само за да ни обиждат . Още от загрявката преди мача те започнаха да обиждат мен и Фелипе Мело . Писна ми от тази ситуация ! Извинявам се за жеста , който направих , докато напусках терена - това със сигурност не бе добър пример за децата . Въпреки това , наистина не разбирам защо бях изгонен . След червения картон на Фабио Канаваро ни беше много трудно . "

Няма коментари: