неделя, 21 март 2010 г.

Новия треньор



Ръководството на Юве все още няма ясен отговор на въпроса кой ще наследи Дзакерони на треньорския пост през лятото , а медиите в Италия най - често спрягат за поста Прандели . Ръководството и отбора все още са в шок след срамното отпадане на Ювентус от Лига Европа след равенството със Сиена в Серия А . Според италианските медии ръководителите на Юве вече са изготвили списък с треньори , които биха поели Старата госпожа . Пръв в тази листа е наставникът на Фиорентина Чезаре Прандели , които в последните години постигна добри резултати . Прандели обаче има договор с клуба от Флоренция до 2011 година , в който е включена неустойка на стойност 2 милиона евро . Другото име за треньор на отбора е това на Рафаел Бенитес , който в последно време търпи неуспехи с Ливърпул . Останалите специалисти , които са в полезрението на ръководителите на Ювентус са треньорът на Каляри Масимилиано Алегри и треньорът на Дженоа Джан Пиеро Гасперини . Английският вестник " Mirror " обаче има и друга версия . Според изданието твърде вероятно е начело на Ювентус да застанеРоберто Манчини . Настоящият мениджър на Манчестър Сити се е видял за кратко със спортния директор на Ювентус Роберто Бетега по време на мача с Фулъм . Може да се предположи за какво са говорили двамата , още повече, че думата на Бетега ще тежи доста при определянето на следващия треньор на тима . Източник близък до Манчини казва в интервю :
" За Роберто ще е трудно да откаже на Ювентус . Да водиш този отбор е изключително престижно , това е върхът в Италия - все едно да си начело на Манчестър Юнайтед в Англия или Реал Мадрид в Испания . "

ЛИЧНО МНЕНИЕ

Манчини ? Който стана служебен шампион с ПрИнтер 2006 ? НЕ БЛАГОДАРИМ ! Този боклук не го искат никъде , а ние да го взимаме в Юве , дано да е само слух . Ако следващия сезон нямаме сериозен треньор разрухата , ще е пълна и ако искат да унищожат Юве - Манчини , ще е последния пирон в ковчега . Дано да не е истина !

2 коментара:

Unknown каза...

Съгласен съм с теб, обаче поради недоброто представяне на ман сити ... нищо чудно Манчини да е новият треньор... на Juve. Аз обаче не искам и Прандели, защото ако дойде той 90% ще доведе Джилардино ..., който не е за отбор като Juve !
Дано ръководството да направи правилният избот !

neel каза...

Нямам доверие на това ръководство . За Джилардино съм съгласен , че е дърво , но ако прандели дойде в Юве се надявам да вземе със себе се и Варгас , които е класа .