четвъртък, 18 март 2010 г.

Трансфери



Ръководството на Юве е в напреднали преговори с Банфийлд за привличането на младия талант Джеймс Родригес . 18 - годишният халф е сравняван с Кристиано Роналдо в родината си заради стила си на игра и вече е смятан от италианските медии за почти сигурно ново попълнение на Ювентус . Главният скаут Ренцо Кастанини беше в Буенос Айрес , където вече е провел преговори с представители на Банфийлд за цената на Родригес . Според последните информации , аржентинският клуб се е съгласил да се раздели със звездата си за 4 милиона евро . Очаква се в близките дни Кастанини да се срещне и с хора от мениджърската компания , която е сключила договор с младия играч, за да се договорят личните условия на таланта . Джеймс Родригес може да бъде използван навсякъде в халфовата линия на един отбор и италианските медии предполагат , че 18 - годишният колумбиец , заедно с Кандрева и Диего , ще бъде един от основните фундаменти , върху които ще се гради играта на Ювентус през следващия сезон . През този сезон Родригез има 37 мача и 7 гола за Банфийлд , като някои от тях са истински шедьоври .

ВИДЕО



4 коментара:

Анонимен каза...

Реферът повлия на крайният резултат, гонейки незаслужено Канаваро в началото на мача. Това се оказа и повратният момент в двубоя. При първият гол на Фулъм останаха сериозни съмнения за нарушение на Замора, въпреки че привидно леко надигра Фабио. Разочарован съм от съдията!

Така, друго. Основното. Усещането за липса на класа у много футболисти от резервния състав (че и от титулярният) е толкова осезаемо, че може да се пипне с ръка... или да се реже с нож, все тая. Това Григера, Салихамиджич, Дзебина и т.н. да не ги назовавам поименно тези палавници, са толкова футболисти колкото Дзакерони треньор! Вярно, проблемите с контузени футболисти оставиха своят отпечатък върху двубоя, но мамка му, Дзак, плъх такъв, че по-добре вкарай някаква свежа струя с момчета от школата, отколкото да мъчиш всички нас с тези доказани дърводелци. Колко мача трябва да провалят, за да се усетиш, кретен ?! Наредил ми само бекове в защитата и си мисли, че ще се получи врътката! Ми как да стане ?! С тези играчи не можеш да биеш дори един английски средняк и абсолютен евроанонимник като Фулъм! Защо пусна Дел Пиеро едва в самия края на мача при положение, че имахме нужда от гол ?! Защо извади Кандрева ?! Мело така и така нямаше почти никакъв принос във фаза атака, можеше да го изтегли още по-назад при Гросо, Дзебина и Салихамиджич вместо да ни обрича предварително, вадейки един от едва тримата ни креативни футболисти, заменяйки го с доказан бидон. На мен още тогава ми стана ясно как ще се развие мачадо края... Цял мач глуха защита, безобразни пасове и изклюително слабо представяне.

Изобщо кошмарен сезон. Надявам се през лятото да има сериозна метла сред играчите и по високите етажи на ръководството, нов треньор задължително. Само така ще можем да се изправим отново. Не се ли свърши това ще си продължаваме да тъпчем на едно място докато Елкан ще се забавлява в NBA с мачове между Лейкърс и Торонто Раптърс! Крайно време е да се погрижат за интересите на клуба, ако ли не вън от него. Вече ни донесоха достатъчно срам! Трябват хора с характер! BIANCONERI PER SEMPRE!

Анонимен каза...

те,че не играха нищо,не играха,а защо не кажете за ебания съдия,който уби ритуално отбора?!?Фаул при гола на Замора срещу Канаваро,смешен червен картон на последния,спорна дузпа за удар в ръката на Диего след удар от 1 метър-абсолютно неумишлена и невлияеща на ситуацията(топката отиваше точно в купа играчи на Юве,там нямаше никой от английските отрепки)!Това защо не го отчетете,а?Кажете,боклуци шибани!Мрете всичките нещастници!

DonKos каза...

Рефера да бъде распнат, поддържан жив и една седмица публично изтезаван, докато това доведе до бавна смърт!!!

Анонимен каза...

До коментар #2 (във връзка с първият коментар под статията)...

Ей педеруго! Как си позволяваш да постваш мой коментар в този блог ?! Аз не съм публикувал нищо тук, идеално го знаеш, копирал си поста ми от един друг сайт, пейстнал си го тук и си излял простотията си след него, защото не си мъж, и не си намерил кураж да ми отговориш на момента там където трябваше!

P.S. - NEEL, извинявай, че трябваше да използвам този вулгарен език и да се намесвам сред казаното по такъв груб начин, в твоят наситина прекрасен блог, но разни плагиати и злобари много ме дразнят. Peace.