сряда, 16 септември 2009 г.

След мача с Бордо



Днес , ще се проведе тренировка на има базата във Виново и тима започва да се готви за мача в събота с Ливорно . След три поредни победи в първите три кръга , Ювентус е устремен към четвърта . В мача с Ливорно се очаква треньора Чиро Ферара отново да гласува доверие на Себастиан Джовинки , които в мача с Бордо бе далеч от своите възможности . С най - висока оценка след мача с французите е Джанлуиджи Буфон , които извади няколко 100 % гола . Лошата новина е , че с контузии след мача с Бордо са Канаваро , Тиаго и Мело . Канаваро и Тиаго бяха принудително заменени , докато Мело игра целия мач , но е имал силни болки в глезена . Днес се очаква и тримата да преминат медицински прегледи , за да се установи тяхното състояние , но има вероятност да пропуснат срещата с Ливорно . Новия сезон започва също както миналия с много контузии на играчи , което не е никак добре за треньорското ръководство и тима като цяло . Според последни информации Мело може би , ще попадне в групата за мача в събота , но все още няма нищо официално .

Ето и мача с Бордо със супер качество , но с руски коментар . С италиански го няма за съжаление . ( На мен ми върви с GOM Player s BS player не тръгва незнам защо )
Първо полувреме ТУК
Второ полувреме ТУК

Чиро Ферара днес се извини на феновете за равенството с Бордо в интервю за Tuttosport
" За съжаление направихме твърде много грешки . Срещнахме един много добре организиран отбор , който знае за какво е дошъл . Трябваше да играем по агресивно и напористо . Съжалявам за това представяне и се извинявам на всички , които са останали разочаровани . Ще се опитаме в следващите двубои да компенсираме загубата на тези точки . "

Няма коментари: