понеделник, 14 септември 2009 г.

ЮВЕНТУС - БОРДО 15 / 09



Днес в Торино пристига съперника на Ювентус от груповата фаза на Шампионската лига - Бордо . Според официалния сайт на французите , те пристигат с група от 21 футболисти . Ето и имената им :
Вратари : Carrasso , Ramé Защитници : Chalmé , Ciani , Henrique , Jurietti , Placente , Planus , Sané , Trémoulinas Халфове : Diarra , Fernando , Gourcuff , Plasil , Wendel Нападатели : Bellion , Cavenaghi , Chamakh , Gouffran , Jussiê , Saivet
Бордо да кацнали днес сутринта в Торино и се очаква да проведат тренировка на " Олимпико " по - късно днес . Насрочена е пресконверенция на треньора на Бордо - Лоран Блан около 17 часа .
Юве тренират на базата във Виново и се готвят за двубоя на пълни обороти . Всички се надяват капитана на Юве да се възстанови от контузията и да попадне поне в групата за мача . Диего със сигурност пропуска срещата и се очаква на негово място да играе Джовинко . Според италианските медии треньора на Юве , Чиро Ферара още не е решил с кои нападатели да започне , но се очаква това да са Амаури и Якуинта . Зад тях се очаква да играе Джовинко , а в халфовата линия Маркизио , Мело и Каморанези . Пред Буфон в защитната линия се очаква да играят Гросо , Киелини ( още няма информация дали има наказание от миналогодишния мач с Челси ) , Канаваро и Касерес .
Съдия на мача утре , ще е норвежеца Том Хенинг Овребо , които бе съдия на полуфинала между Челси и Барселона през миналия сезон на лигата . Тогава той се забърка в сериозен скандал с играчите на Челси и неговото водене на мача не беше оценено добре . Да се надяваме , че утре няма той да е основното действащо лице в мача .

Няма коментари: