вторник, 22 септември 2009 г.

Преди мача с Дженоа


Според италианските медий Мауро Каморанези може да заиграе в центъра на терена за мача с Дженоа в четвъртък , където да замести контузеният Диего . Според медийте Джовинко може дори да не попадне в групата за мача , след като разочарова треньора Чиро Ферара и в двата мача , в които му бе гласувано доверие . Очаква се Каморанези да излезе като плеймейкър и това да е една от изненадите за Дженоа . Според последни новини от италианските медий Диего е добре и желае да попадне в групата за мача , но треньора на Юве Чиро Ферара не е готов да го рискува . Очаква се Ферара да вземе окончателно решение утре след тренировката на тима . Диего заявява , че няма търпение да играе и не му се чака повече .
Лично според мен това би бил един много добър ход от страна на треньора Чиро Ферара . Както се очаква и завръщане в състава на Мело и Тиаго , които тренират на облекчен режим , варианта с Каморанези зад двамата нападатели е страхотно хрумване . Той не рядко дава голови пасове , както това се случи в последния мач с Ливорно , когато Каморанези асистира на Маркизио за втория гол .
Днес Фелипе Мело споделя в интервю , че болката в глезена е отшумяла и той много се надява да попадне в титулярния състав на треньора Чиро Ферара . В нападние според мен тандема Амаури - Якуинта е много по - добре от този с Трезеге . Трезегол невпечатли с нищо в мачовете , в които му бе гласувано доверие . Амаури е изключително надъхан и винаги излиза с пределна мобилизация и хъс . За мен най - добрия състав за мача с Дженоа е :
На вратата Буфон и пред него Касерес , Легроталие ( при положение , че Канаваро е контузен ) , Киелини и Гросо . Пред защитниците Фелипе Мело , на едното крило Маркизио ( страхотен напредък за него , което много ме радва ) и на другото според мен най - добре да играе Джовинко . Той показа , че на позицията на Диего не му допада и играта му не върви , докъто нееднократно е показвал страхотна игра на крилото с много влизания и страхотни пасове . Там е по - трудно да му се противодейства поради това , че левия и десния защитник на Дженоа се включват в атаките по - често и това ще позволи на Джовинко да разгърне възможностите си . Зад двамата нападатели Каморанези , а в нападение Амаури и Якуинта .

Няма коментари: