неделя, 27 септември 2009 г.

Коментари след мача с Болоня


Чиро Ферара :
" Изпуснахме победата по един наистина нелеп начин . Болоня ни затрудни доста , което показва , че трябва да работим върху доста аспекти от играта си . Трябва да наблегнем основно върху представянето ни в защита , тъй като днес не бяхме достатъчно концентрирани в отбрана и в края допуснахме това изравнително попадение . "
Легроталие :
" Случи се нещо , което не трябваше да се случва . Загубихме концентрация и допуснахме нелеп изравнителен гол . Но в Серия А е така - грешките се наказват . Можем да обвиняваме само себе си за днешния мач . През цялото време контролирахме нещата на терена , но в края на мача загубихме две точки по много глупав начин . "
Фелипе Мело :
" Ядосан съм , както са и всичките ми съотборници . Изпуснахме две ценни точки . Борим се за шампионска титла , а правим глупави грешки в отбрана . Целият ни отбор е виновен - играхме добре през първото полувреме , имахме и доста добри шансове за още попадения , но една минута нехайство и получихме гол . Тези неща трябва да ги оправим . Ще работим още , за да не повтаряме такива грешки . Ние не сме машини , ние сме хора и грешим , важното е да си направим изводи . Чака ни Байерн . "

Няма коментари: