сряда, 30 септември 2009 г.

Байерн - Ювентус - последни новини


Според Tuttosport след тренировката вчера и пресконференцията , на която са присъствали треньора на Ювентус - Чиро Ферара и капитана на отбора Алекс Дел Пиеро , все още не е ясен титулярния състав на тима . Според италианската медия се очаква Диего да направи своя дебют за Ювентус в Европа , но въприсът е дали той ще започне като титуляр . Диего е напълно възстановен от контузията , но има изиграни много малко минути и това което показа в мача срещу Болоня беше далече от това на което е способен . Според медията има вариант Ферара да започне със схема 4 - 3 - 3 , като в халфовата линия да играят Мело , Поулсен и Маркизио , а пред тях Каморанези , Якуинта и Трезеге . Все пак по - вероятно е Ферара да заложи на Диего и да излезе с него в схема 4 - 3 - 1 - 2 . Ето какво казва Чиро Ферара на пресконференцията :
" Целта ни е да победим и ние много добре знаем на какво са способни играчите на Байерн . Ние имаме нашите играчи , които са способни да се противопоставят . Ние знаем , че немските тимове никога не се отказват и играят до край . Срещата , ще е много сложна и Байерн имат страхотни играчи като Олич , Робен и Рибери и могат да ни създават проблеми във всеки един момент . Аз не искам да помагам на нашите съперници и за това няма да кажа как ще действаме при домакинския натиск на Байерн в първите минути на мача . Всичко ще решим утре преди срещата . Диего ? В неделя той игра 50 мин . формата му се подобрява , но ще решим преди мача дали той ще започне като титуляр или ще се появи в игра по време на мача . "
Ето и коментара на Дел Пиеро преди мача :
" Достатъчно е да видите имената на Ювентус и Байерн , за да разберете значението на тези два клуба . Утре в мача , ще се усеща напрежението и ние сме длъжни да дадем всичко на което сме способни , за да се приберем у дома с положителен резултат . "

Няма коментари: