неделя, 20 септември 2009 г.

Коментари след мача с Ливорно


След много важната победа на Ювентус срещу Ливорно , отбора е лидер в класирането на Серия А . Като се има в предвид многото контузени титулярни играчи на тима победата беше от изключително значение за духа и мобилизацията на отбора . Чиро Ферара показа , че разполага с много качествени играчи и конкуренцията в отбора е на ниво . Ето и коментарите след мача .
Буфон :
" Навлязох в добър период и се надявам нещата да продължат по този начин и занапред. Мачът с Ливорно бе доста труден, но радостното, е че успяхме да спечелим и така оставяме напрежението върху Интер. В последните 8 месеца не бях напълно здрав, имах проблеми ту с гърба, ту с мускулите си, но сега се чувствам отлично и съм готов да помогна на Юве да спечели много трофеи . "
Датата 19 септември бе по-специална за капитана на Ювентус Алесандро дел Пиеро , който не можа да помогне на отбора си на терена в мача с Ливорно . Точно преди 16 години , Алекс изигра първия си мач за "Старата госпожа" . Именно на този ден през 1993 година феновете видяха Дел Пиеро за пръв път на терена .
Якуинта :
" Беше важно да победим . Срещу така наречените слаби отбори миналия сезон имахме големи проблеми и загубихме точки . Този сезон играем с такива отбори със съвсем друго настроение . Буфон показа няколко добри спасявания и запази вратата . МНого се радвам , че отбелязах гол и играта ми се подобрява с всеки мач . "
Маркизио :
" Посвещавам гола на сина си Давид . Тази вечер се реванширах за пропуска в мача с Бордо , беше важно да вземем трите точки . Миналия сезон загубихме доста точки от отбори , които не бяха на нашето ниво сега показваме отново , че сме велик отбор както срещу силни така и срещу по - слаби тимове . "

Няма коментари: