събота, 26 септември 2009 г.

Преди мача с Болоня


Алесандро Дел Пиеро и Диего са възстановени от своите травми и са на разположение за утрешното домакинство на Болоня от шестия кръг на Серия А . Капитанът пропусна всичките пет срещи от началото на сезона , като единствено срещу Рома бе на пейката през всичките 90 минути . В останалите мачове остана извън групата поради травма в бедрото . Диего пък започна сезона страхотно преди да получи травма , но сега е готов отново да радва феновете на Ювентус .
Ето и какво казва треньора Чиро Ферара преди мача :
" Трябва бързо да забравим срещата с Дженоа . Разочаровани сме от резултата , но трябва да трансформираме това в позитивна енергия утре . Много неприятно е , че ни отмениха два гола в последния мач , като ситуациите и в двата случая бяха спорни . Сега обаче мислим само за Болоня . Вече няма лесни мачове и предстоящият двубой няма да е никак лесен . Най-добрият начин да се подготвим за сблъсъка с Байерн от Шампионската лига , ще е с победа над Болоня . "
Ето и групата за мача :
Буфон , Манингер
Касерес , Киелини , Зебина , Молинаро , Григера , Легроталие , Де Челие
Фелипе Мело , Маркизио , Каморанези , Поулсен , Джовинко , Диего
Дел Перо , Якуинта , Амаури , Трезеге

2 коментара:

Анонимен каза...

А защо го няма ГРОСО ?????????????
Даже в групата го няма, а няма инфо за това че няма да играе, каква ли е причината?а

neel каза...

Според Tuttosport Чиро Ферара му е дал почивка , но може и да има някаква лека травма и с оглед важния мач с Байерн да го пази .