четвъртък, 17 септември 2009 г.

Юве - Чамак


Според информация на Tuttosport във вторник се е състояла среща между агента на Чамак и Алесио Секо . На тази среща е имало неофициални преговори между агента на играча и Ювентус за преминаването му в Торино . Договора на Чамак с Бордо изтича през лятото на 2010 и той може да премине като свободен агент в Ювентус . Сериозен интерес към него има и от Арсенал и именно поради тази причина Алесио Секо е започнал предварителни преговори за играча .
Чамак от своя страна коментира за Tuttosport :
" Ювентус е велик отбор , а и се търси заместник на Трезеге . Възможноста да го заместя ме очарова . Идеята да играя в Торино ме очарова много се радвам , че има интерес към моето име . Дали трансфера ще стане факт ? Ще видим . "
Чамак е една от алтернативите за заместник на Трезеге заедно с Джузепе Роси , Кавани и Пандев .
Алесио Секо не спира да работи по конкретните цели за нов нападател на Юве и се опитва да подготвя почвата от по - рано . Ситуацията с Чамак е деликатна и трябва нещата да се уточнят , за да се избегне негово подновяване на договора с Бордо . От друга страна Арсен Венгер също желае Чамак в Арсенал , а Секо е готов да се пребори за него . През следващата година той , ще е на 26 години , а да вземеш такъв класен играч на тази възраст като свободен агент си е безценно попъдение .

Няма коментари: