неделя, 20 септември 2009 г.

Коментара на Чиро Ферара за победата над Ливорно


Треньорът на Ювентус Чиро Ферара изразява задоволство след домакинската победа на Ювентус с 2:0 срещу Ливорно . Той обаче казва , че има още какво да се желае в някои аспекти на играта .
" Що се отнася до резултата сме много доволни , но знаем , че има неща за доизкусуряване , защото срещнахме трудности . Победата се дължи на факта , че момчетата се раздаваха . Можехме да вкараме още голове . Исках безмилостен футбол , желаехме трите точки , излязохме спокойни на терена и се прибрахме с победа . Джиджи изигра страхотен мач , но Маркизио и Якуинта също заслужават поздравления . Важно е , че вкарахме още през първата част . Джовинко твърде често си позволяваше да тръгва самостоятелно с топката към вратата , а това улеснява работата на противника . Той е изключително талантлив , но е длъжен да работи много , за да защитава името на Ювентус . Това се отнася за всички млади играчи . Това ни позволи да контролираме мача . Сега вече трябва да мислим за Дженоа , които са доста класен съперник . "
Мача с Дженоа е в четвъртък и се очаква трудно гостуване на Юве на " Луиджи Ферари " . Една победа над Дженоа , ще е много важна за мотивацията и настроението в отбора преди мача от Шампионската лига с Байерн . В никакъв случай обаче не трябва да се подценява и мача с Болоня на 27 / 09 . За мача с Дженоа се очаква завръщането в състава на Дел Пиеро , Диего , Мело , Канаваро и Тиаго . Дано възстановяването им върви по план . Възможно е Алекс Дел Пиеро да е в групата , но да не започне като титуляр и в зависимост от хода на мача да се прецени дали да играе или не .

Няма коментари: