петък, 25 септември 2009 г.

Коментари след мача с Дженоа



Чиро Ферара :

" Разочарован съм , че отмениха гола на Якуинта , а още повече , от факта , че веднага след това получихме гол . Подобни моменти могат да променят изхода на един мач . Хубаво е , че все пак успяхме да стигнем поне до равенство . Доволен съм от играта на нашия тим и смятам , че заслужавахме да победим . Този мач доказа , че вървим в правилна посока и трябва да продължим в същия дух . "
Легроталие :
" Мисля , че се представихме добре , като се има предвид , че за пръв път този сезон бяхме поставени в неудобно положение да догонваме в резултата . Това показва , че тимът ни наистина е силен . Който е гледал срещата , е видял , че имаме страхотен отбор . Ако успеем да побеждаваме малките тимове и играем по подобен начин срещу по-големите , вярвам , че ще успеем да спечелим титлата . Смятам , че защитата бе на ниво днес . Успяхме да бъдем компактни и силни . Дженоа нямаше реален удар към вратата , но някак успя да вкара два гола и това ме ядосва . Не обвинявам Амаури , че не можа да се разпише , защото той е много полезен в атака . Смятам, че той игра много добре . "
Буфон :
" Мисля , че изиграхме един важен мач срещу отбор , който у дома създава много главоболия на всички и стига до много голови положения . Срещу нас тази вечер те имаха един удар на Скули освен двата гола , затова мисля , че направихме добър мач . Мисля , че когато съдията сгреши с няколко сантиметра , това е приемливо и никой не трябва да вдига скандал . Ситуацията , при която Скули излезе сам срещу мен бе единственото спасяване , което бих принуден да направя . Мисля, че двата гола на Дженоа бяха неспасяеми . "
Трезеге :
" Това бе хубав мач и за двата отбора . И двата тима играха наистина добре и мисля , че като цяло равенството е справедлив резултат . Знаехме , че няма да ни е лесно да спечелим срещу Дженоа на техния стадион . Колкото до моя гол , наистина съм щастлив , че се разписах . Възползвах се от шанса , който се откри пред мен и вкарах . Надявам се да продължа да показвам добра игра с екипа на Ювентус . "

Няма коментари: