петък, 23 март 2012 г.

Трансфери


Всеки ден излизат трансферни слухове свързани с Ювентус . Това е нормално , понеже ръководството на Юве постоянно сондара и разглежда различните варианти за подсилване на отбора за следващия сезон . Много е важно да се направи най - правилното решение и играчите , които ще бъдат взети да паснат на стила на игра на Ювентус и да се сработи бързо със своите съотборници . Според запознати , Антонио Конте е отправил конкретни искания към ръководатвото на клуба за следващия трансферен прозорец - ляв бек , централен защитник и нападател . Имам много варианти за атаката , които се коментират в медиите , но при всички случай на Ювентус , ще му е нужен нападател , който да бележи около или над 20 гола на сезон . Сред имената , които се спрягат с трансфер , от коите Ювентус се интересува са - Тевес , Дзеко , Игуаин , Бензема , Торес , Ван Перси , но има и още две имена , които са наистина много горещи : Марио Гомес и Ариен Робен . Двамата играчи на Байерн са с договори , който изтичат през юни 2013 г. . Докато при Марио Гомес , има слухове за възможно подновяване на договорът му до 2016 г. , то другата ситуация е доста по различна . Германският нападател обмисля хипотезата за подновяване и  това става ясно от изказването на неговия агент : 

" Марио е много време в отбора . Ако офертата е била подадена за подновяване , не виждам защо това не трябва да се случи . " 

Но въпреки възможното подновяване , нападателят се оценява между 20 - 25 млн . евро и може да се разгледа оферта от Ювентус , ако такава бъде отправена . Според близки до Байерн , ситуацията с Ариен Робен е доста различна от тази с Гомес . Холандската звезда , е с висока заплата ( около 8 милиона годишно  плюс бонус ) , а и за момента не желае да поднови договора си и иска да напусне Байерн . Неговата цена , според анализаторите е около 25 млн. евро , но понеже наближава изтичането му на договора се предвижда , Байерн да се съгласи да го продаде за около 15 - 20 милиона . Някой медии прогнозират и възможно включване в сделката на Милош Красич , който със сигурност напуска Юве в края на сезона . В момента Красич се оценява на около 7 - 8 милиона , а от Байерн виждат в него човек , който да замени  Робен .

Няма коментари: