събота, 24 март 2012 г.

Да победим Интер !


Юве има поне три причини , за да победи миланските измамници . От изиграните 78 срещи за шампионата в Торино , имаме 54 победи , 14 равенства и 10 загуби . Служебните , са един от най - мразените отбори от всички фенове на Ювентус и определението на срещата като " Дерби Италия " , според мен важи за мачовете с Милан , а не с измисления отбор на ПрИнтер . Това , че срещата Юве - Интер няма да е като обикновен мач е ясно и всичко се дължи на изфабрикувания скандал Калчополи , режисиран от Морати и мишките около него . Достатъчно сме говорили за това и всичко е ясно . Срещата с миланските измамници е от изключително значене за всеки свързан по някакъв начин с Ювентус . Независимо дали човек от ръководството , треньорския щаб , играчите или феновете , всички мразим Интер . В неделя ни чака истинска битка и дано нашите момчета да смачкат мердите от Милано . Имаме поне три причини за това :

Отмъщение за претърпяните обиди след Фарсополи
Частично отмъщение за разпадането на великият тим на Ювентус , предизвикан от грозните лъжи и манипулации на Морати 
За да продължим мечтата за третата звезда , за която всички оттолкова време мечтаем , а ако не беше този измислен скандал , отдавна тя щеше да блести над емблемата . 

Ювентус с единадесет лъва на терена утре и задължителна победа на интеристите . Бой до края и подеда , с колкото се може повече голове . Нека Интер се почувстват като в ада утре ! Мощна подкрепа за нашите момчета ! FORZA JUVE ! Inter MERDAAAAAAAA!!!

Няма коментари: