неделя, 18 март 2012 г.

Фиорентина - Ювентус 0 : 5





szólj hozzá: Fiorentina Juventus 0:5 GOALS


Конте

" Мислех , че тази среща ще се превърне в проклятие за нас , особенно когато Вучинич отбеляза гола в началото , но нещата се развиха в наша полза . Знаехме , че Фиорентина ще излязат на терена , за да изиграят мача на сезона , но за нас се получи прекрасен мач , който е може би най - добрия от началото на сезона . Говорех , че няма да е леко да дойдем тук за победа и да се наложим над нашия противник след неуспешното ни представяне в последните двубои от шампионата . Момчетата доказаха вярата в собствените си способности и показаха истински професионализъм . Искахме да победим и го направихме . Казах на играчите си , че ще трябва да се съсредоточат върху своята игра и да не мислят за други резултати , защото победата ни беше жизнено необходима . Ние сме горди , че продължаваме борбата за Скудетото и ще продължаваме да се борим за него до самия край . Важното е да завършим сезона без никакво съжаление . "


Пирло 

" Искаме да посветим нашите голове на футболиста на Болтън Фабрис Муамба, който се бори за живота си. Всички сме с него в тази борба и се надяваме, че скоро той ще се възстанови . Тази вечер вкарахме пет гола, но щеше да е по-добре, ако бяхме реализирали по-малко днес и повече в предишните ни мачове. Започнахме добре мача, искахме да отговорим на победата на Милан по-рано тази вечер . Със сигурност, изгонването на Черчи ни помогна, но ние бяхме агресивни от първата минута ."

Голяма победа на Юве , няма спор , но главния момент в мача беше червения картон . Изгонването на играча на Фиорентина наклони везните в наша полза . Много важна победа за самочувствието и връщането на победата в отбора , след толкова хиксове . Не бива да се омаловажават петте гола на момчетата , които станаха след красиви атаки , но Фиорентина се предадоха след като останаха с човек по - малко . Конте отново се подигра с Дел Пиеро , което вече много дразни . Спокойно можеше да го пусне в игра през второто полувреме , вместо да пуска Куалярела и Бориело . Лично според мен Алекс няма да остане в Юве през следващия сезон и ще стане същото , което се получи с Раул и Реал . Това е много жалко и гадно ! Единственото нещо , заради което Конте ме дразни е , че се подиграва с Капитана . Алекс Дел Пиеро е най - великия играч на Ювентус , а Конте го държи на пейката и пуска Куалярела и Бориело . Срамота !

3 коментара:

bobi turboto каза...

Напълно съм съгласен с теб.Мен също много ме дразни отношението към Алекс,и немога да се зарадвам,че тази година не се борим за 7мо. място.

neel каза...

Нищо не пречи , според мен , да се залага и на Дел Пиеро . Предпочитам да гледам Капитана , отколкото Куалярела или Бориело . Наистина се гради отбор , но Дел Пиеро може да играе за мачовете за Купата на Италия и да влиза резерва в почти всеки мач от първенството ,а защо не и титуляр първото полувреме на някой срещо . Ужасно отношение към Алекс в края на кариерата му .Обидно и грозно !

Семигод каза...

абсолютно!!!