петък, 23 март 2012 г.

Дел Пиеро заслужава още един сезон в Ювентус !



Въпреки , че в началото на сезона президентът на Ювентус обяви , че договорът на Алесандро Дел Пиеро няма да бъде удължен , се надяваме все още да има шанс за Капитана . След 19 години е Ювентус и подобряване на всички рекорди в клуба , сега Дел Пиеро чака с надежда да остане още един сезон в любимия си клуб . Аниели обяви в началото на сезона :

" Както всички знаете , това ще бъде последния сезон в Ювентус на нашия капитан . "

Всички се надяваме , ръководството на Ювентус да преосмисли това изказване и решението си за договорът на Дел Пиеро . Капитанът заслужава да остане още една година в любимия Ювентус и след това да прекрати кариерата си . Алекс го заслужава и той имам какво още да даде на клуба и на феновете . Дел Пиеро показа в срещите , в които му беше гласувано доверие , че все още е в добра форма и няма проблем с физическата и техническата подготовка . 

Алекс Дел Пиеро не е само капитана на Ювентус , той е най - харизматичната личност в клуба и всеки в света като чуе името му веднага го свързва с Юве . Алекс е Юве ! Капитанът трябва да остане в клуба до края на кариерата си . За него няма да е проблем да си намери клуб , но защо да не бъде задържан за още един сезон и да се разчита на неговата помощ за следващата кампания . Очаква се Юве да се бори на три фронта - шампионат , Купа Италия и Шампионска Лига - Конте все ще намери място за Дел Пиеро в толкова мачове , а и той може да помогне на Ювентус във важните срещи . 

Поведението на Дел Пиеро е както винаги джентълменско , каквото е било винаги . Той никога не се обяви срещу решението на Аниели и не каза нищо срещу Конте , който почти не погледна към Алекс през този сезон . Дел Пиеро е изключително възпитан и може да служи само за пример на младите не само като футболист , но и като човек . Алесандро никога не изказа възражение , не се обяви в немилост от Конте в нито едно интервю и винаги казва , че иска да даде още на Ювентус и да играе с екипа на Юве . 


Президенте Аниели , нашият капитан заслужава още един сезон в Ювентус . На всички е ясно , че Дел Пиеро все още може и има какво да даде на любимия ни Ювентус . Надяваме се Алекс да остане в клуба и феновете на Ювентус да могат да се наслаждават на гения още един сезон .









C`E SOLO UN CAPITANO !

ДЕЛ ПИЕРО ЗАСЛУЖАВА ОЩЕ ЕДИН СЕЗОН В ЮВЕ !













    

7 коментара:

Семигод каза...

Силно се надявам това да се случи, въпреки че се съмнявам. Дано да остане още една година дори и да не влиза често , просто да е част от отбора и след това да прекрати кариерата и да стане абсолютна легенда на клуба , а не както с Раул:( Дел Пиеро няма да има претенции нито за пари нито за статут той просто иска да част от Юве-отбора на сърцето му :)

neel каза...

Дано !

Анонимен каза...

Currently around 200,000 customers are successfully being served by
Wiltshire farm foods on a regular basis. The
Journal article goes on to point out "Corn is up 44%, milk is up 6. Subway is the largest sandwich franchise in the world, with 30,476 franchises in 87 countries.

my web page :: check this out

Анонимен каза...

Luckily, there are many methods in safely removing unwanted hair.

s Therapy Treatment line, which is a lightweight replenishing treatment that protects and maintains hair
condition. Soon after this, use curl lotion all more than
your hair, and make use of mousse and squeeze this in your
hair to that your curls seem flawless.

my web site hair products

Анонимен каза...

Deciding to buy online can result in a huge cost savings while providing you the best options for your hair care needs today.
This article will explain the hair product diversion conspiracy and
list ways that you can determine whether or not the beloved salon brand you saw in Walgreens last week was truly diverted merchandise or strategically placed by
the powers that be. It has been proved that products which contain
vitamins will strengthen your hair.

Here is my page :: hair products

Анонимен каза...

37 kits (round that up to 9 total quart and a half kits).

Blistering heat and bitter freezing cold can crack the toughest
of concrete.
This Wednesday night there is a lot going on in Atlanta.

Анонимен каза...

Luckily, there are many methods in safely removing
unwanted hair. Habits die hard and whatever your regime has been in the past, you do
need to have a good look around at what is on offer for different hair
types and textures. Both brands are popular in known hair
salons and spas.

my blog :: hair products