петък, 16 март 2012 г.

Феновете


Според информация в италианските медии , след отварянето на новия стадион , приходите в клуба са се вдигнали . Новият стадион вече е посетен от 25 000 в туристическия  тур , и са продадени 24 526 абонаментни карти . Регистрирани са вече 346 фенклуба на Ювентус , 37 от тях извън Италия . Общият брой членове  67 000 , почти двойно спрямо миналата година . Почти всеки мач ,стадиона е пълен и Юве се радва на голяма подкрепа от своите фенове . Още информация за фен клубовете на Ювентус в Италия и света може да видите ТУК .  Според медийте Ювентус е с 14 милиона фенове в Италия и 180 милиона в света . Както каза и президентът на Юве - " Ние сме срещу всички и всеки ! " 
Ювентус няма да спре да се бори до края , за да може клубът отново да е на върха , където му е мястото и феновете отново да са щастливи .


 

2 коментара:

kiro_juve_fen каза...

Като стана дума за фен клуб какво става с българския фен клуб на Юве, как мога да стана и аз и по какъв начин, ако може някои да ми помогне нека да ми пише на ЛС във Facebook ( Kiril Shiyakov ), благодяря предварително.

neel каза...

Ок писах ти във фейсбук .