четвъртък, 29 март 2012 г.

Трансфери


Последните анализи в италианските медии са , дали за следващия сезон на Ювентус му е нужен първи или втори нападател ? Разликата е съществена и би трябвало да се направи правилния избор . През последните седмици се говори почти всеки ден , че за следващия сезон  със сигурност ще бъде привлечен нападател от световна класа , така че е важно да се избере добре . В атака , както вече се е изтъквало няколко пъти , на Ювентус му липсва играч като Ибрахимович , който е в състояние да реши мача сам .
Имената около избора , вече циркулират в медиите , но е важно да се реши дали Ювентус има нужда от първи или втори нападател , играч , който е с повече фантазия или решителност ? Алтернативите са няколко и има за всички предпочитания . Като първи нападатели може да се избира от : Игуаин , Дзеко или Бербатов ( това поне са имената , които се тиражират в последно време ) . Като втори нападател - Суарес , Тевес , Йоветич и Джузепе Роси . Има доста време , за да се прецени и да се вземе правилното решение , но то трябва да бъде съгласувано и с Антонио Конте . Освен това , ръководството не трябва да се заблуждава , че играч от световна класа  може да се вземе за малко пари .

7 коментара:

bobi turboto каза...

Суарес и Берба,ще е страхотно.

neel каза...

Незнам дали Бербатов е за Италия . Според мен е по - добре да играе в Испания или Германия , в калчото незнам дали ще може да се справи .

bobi turboto каза...

Берба е елегантен като Алекс така,че пасва навсякъде.Въпреки,че ние Българире плюем нашите звезди,Берба,Алекс,Пирло,Роналдиньо са футболисти на изчезване.От новите поколения има много-добри като Роналдо,Меси и др. но непритежават тази магия като горе споменатите.

neel каза...

Като качества и техника , Бербатов е страхотен играч , но в Италия не е лесно . Според мен Берба е играч за Испания и Германия . От друга страна обаче ,ако ръководството на Ювентус иска топ нападател , освен това играч като първи или втори нападател , трябва да се съобрази и с друго . Днес четох анализи , в които беше пресметнато , че привличането на играч като Игуаин , Тевез , Торес , Ван Перси , Дзеко , Фалкао или Суарес , би струвало на Ювентус инвестиция от порядъка на 100 или 80 мил . евро . Трансферна сума , заплата на играча за 4 - 5 години , плюс бонуси . Инвестиция за 4 - 5 години напред , но 100 мил . евро , което не е никак малко . Според мен Бербатов и Робен могат да бъдат взети за по мака трансферна сума и по този начин да бъдат спестени 15 - 20 мил , евро . Все пак всичко е в ръцете на ръководството .

Семигод каза...

ако успеят да вземат Бербатов и Робен според мен ще е голям удар , но съм скептичен дали е възможно да се случи...

Семигод каза...

Да не забравяме и Джовинко...ако тези трансфери се случат атаката става много атомна :)

neel каза...

Всичко зависи от това , колко пари ще бъдат приготвени за привличането на топ нападател .