вторник, 20 март 2012 г.

Трансфери


Ето новините от последните няколко дни , свързани с информация за играчи , от който се интересува Ювентус . Според информациите в италианските медии , ръководството на Ювентус следи следните играчи : 

Alessandro Nesta ( Milan ) - Ювентус , ще се опита да привлече защитникът със свободен трансфер .

Arjen Robben ( Bayern Munich ) - очаква се развитие около евентуално удължаване на договора на играча , но ако това не се получи  ръководството на Ювентус , ще отправи оферта . 

Jefferson Montero ( Villarreal ) - може да бъде отправена оферта за защитникът .

Gaby Mudingayi ( Bologna ) - сериозен интерес от страна на Юве към халфа 

Luis Alberto Suarez ( Liverpool ) - при пропадане на евентуални преговори за Ван Перси и Игуаин , Юве ще се концентрира към преговори за нападателя на Ливърпул . 

Paul Pogba ( Manchester United ) - според агента на играча Мино Риола , Погба желае да премине в Юве , но от Манчестър се опитват до последно да го задържат .

Diego Godin ( Atletico Madrid ) - защитникът е следен от Марота и скаутите на Юве . 

Marco Verratti ( Pescara ) - сериозен интерес на Ювентус към младият халф , който се смята за заместник на Пирло . 

Sebastian Giovinco ( Parma ) - според италианските медии , Антонио Конте е заявил желанието си да има Себа в състава през следващия сезон . 

Nigel De Jong ( Manchester City ) - добър вариан , според италианските медии , за подсилване на полузащитата на Юве за следващия сезон . 

Carlos Tevez ( Manchester City ) - един от вариантите за атаката на Юве . Едно от имената на топ нападатели , спрягани за трансфер . 

Radamel Falcao Garcia ( Atletico Madrid ) - отново спряган фариант за атаката .

Karim Benzema ( Real Madrid ) - един от най - добрите варианти за Юве , според италианските анализатори .

Това са новините от последните няколко дни  за играчите , които се следят от ръководството на Ювентус . Освен тях се споменават и Дзеко , Игуаин и Ван Перси , но анализаторите смятат , че тези варианти са доста трудни за осъществяване . Според някой слухове , може да има договорка за размяна на Дзеко и Игуаин , което автоматично проваля евентуални преговори за тях . Има още доста време до трансферния прозорец , но е добре да сме информирани за играчите , които се следят . Кои играчи , ще бъдат привлечени за подсилване на Юве , ще видим в края на трансферния прозорец .

1 коментар:

bobi turboto каза...

Аз съм за Суарес,дано го вземем.