сряда, 21 март 2012 г.

Коментари след мача с Милан



Алесандро Дел Пиеро 

" Класирането на финала за мен е най - хубавото нещо , което се случи тази вечер и сме горди , че успяхме да го направим срещу един голям отбор като Милан . Мачовете с тях винаги са страхотни и се радвам , че играх в този мач , вкарах гол и се класирахме на финала , за който много се надявахме . Моята цел винаги е да играя все по добре и да давам всичко на отбора . Антонио Конте решава , кой да играе в определен мач . Ние сме щастливи , че успяхме да се класираме на финала и ще се опитаме да създадем на Милан  максимални главоболия в шампионата . "


Мирко Вучинич 


" Понякога ми се отдават шансове да отправя такива удари и се радвам , че точно този се получи и отбелязох гол . И преди това играх добре , но просто гола не се получаваше . Тази вечер успях да вкарам , но това не е най - важното . Важното е , че отборът постигна нужния резултат . Най - важното беше да се класираме на финала , това искахме ние , това искаха и тифозите . Успяхме да победим , защото бяхме гневни , саможертвени , решителни , всеотдайни и неуморими . "

Андреа Пирло 


" Това беше добър мач и се радваме , че сме на финала . Играхме срещу един страхотен отбор , но постигнахме целта си . Сега мислим само за предстоящата среща с Интер и се надяваме Милан да направят грешна стъпка , а ние да спечелим колкото се може повече мачове до края на сезона . "

Анджело Алесио

" Антонио винаги преживява всеки мач с голяма страст и остана без глас след мача . Представихме се прекрасно и това се дължи на силното желание на момчетата да се класираме за финала . В продължение на 8 месеца те даваха всичко от себе си , за да се постигне тази цел . Тази вечер се изправихме срещу голям отбор и бяхме принудени да ограничим натиска , който искахме да окажем . Реагирахме добре , когато Милан поведе в резултата , а в продълженията реагирахме още по - добре , като създадохме три голови положения и успяхме да реализираме попадение чрез Вучинич . "









Няма коментари: