събота, 4 април 2009 г.

Барса отново иска Трезеге


Испанският гранд Барселона отново проявява интерес към Давид Трезеге, обяви агентът на футболиста. Преди време каталунците също питаха за нападателя, който обаче остана в Ювентус.

„Има интерес от Англия и Испания към Трезеге, като от Барселона отново проучват ситуацията и в следващия месец ще обсъдим тази възможност. Тогава може да има новини” каза Франческо Калиендо.
Спекулациите за бъдещето на 31-годишния играч на спират, след като напоследък той не е доволен от положението си в клуба от Торино, където играе вече 9 години. Мнозина смятат, че през лятото той ще напусне Старата госпожа, но според мениджъра му това може и да не се случи.
„В последните 4 или 5 години ситуацията с него е една и съща. В края обаче, Ювентус винаги успявяше да го убеди да остане, така че ще видим какво ще се случи сега” каза още Калиендо.

Трезеге се сдърпа с треньора Клаудио Раниери и това няма как да му се отрази добре. Ако премине в Барса той може да се събере отново със сънародника си Тиери Анри, с когото играеха за Монако преди повече от 10 години.

Няма коментари: