понеделник, 6 април 2009 г.

Отзиви след равенството с Киево

КАМОРАНЕЗИ: ЧУВСТВАМ СЕ НЕНУЖЕН В ЮВЕ

Мауро Каморанези заяви, че се чувства ненужен в тима си. "Отсъствах поради контузии през по-голямата част на сезона, но сега съм готов за игра”, коментира Каморанези пред "Газета Дело Спорт". „Преди всеки мач моля треньора да ме пусне в игра, но доста често оставам на пейката, дори когато е ясно, че тимът е спечелил”, добави Мауро. „Липсва ми истинския футбол, емоцията от победата. Не искам да критикувам треньора, но се чувствам ненужен в Ювентус. Искам е да играя повече като титуляр", каза още Каморанези.

"Искам прошка от привържениците, всички от отбора искаме да се извиним за този резултат. Трябваше да победим, но допуснахме да загубим две точки. 3:3 е много болезнен резултат", заяви Каморанези."Обичайно такива състави като Киево пристигат в Торино с мисълта да допуснат колкото е възможно по-малко голове, но "магаренцата" дойдоха с мисълта за победа. Трябва нещо да се промени, в тази среща ние не бяхме Ювентус"



Раниери: Губим точки заради наши грешки


Раниери не скри разочарованието си от пропуснатата победа в домакинството на Киево, което завърши наравно 3:3. "Бианконерите" успяха да обърнат мача в своя полза и водеха с 3:2 до последната минута, когато Серджо Пелисиер оформи хеттрика си в Торино и крайния резултат.
"Плащаме скъпа цена за собствените си грешки и загубихме две важни точки. След проблемите през първото полувреме подобрихме играта си след почивката и създадохме немалко голови положения."
"Футболистите от отбора се изнесоха в по-предни позиции, но накрая допуснахме много глупава грешка. Киево отправи сигурно общо четири удара в нашата врата, от които ни отбеляза три гола."
"Във футбола обаче има и такива мачове, за нас остава да си извадим поука от подобни моменти", коментира наставникът на "Старата госпожа" след срещата на "Стадио Олимпико".



РАНИЕРИ: ИМАХА 4 УДАРА, ВКАРАХА НИ 3 ГОЛА


Клаудио Раниери призна след изненадващото домакинско равенство 3:3 с Киево, че грешките в отбраната на бианконерите са позволили на магаретата да вкарат три гола от четири удара.
„Платихме тежко цената за някои грешки и загубихме две много важни точки. Беше ни трудно през първата част, но намерихме себе си през втората част и създадохме много положения”, коментира Мислителя, след като на практика загуби титлата.
„Успяхме да вземем преднина и тогава допуснахме глупави грешки в края. Киево имаше четири удара в очертанията на вратата и вкара три от тях, но приемаме това, защото това е футболът.”
„Смяната на Дел Пиеро с Трезеге на почивката беше тактически избор. Реших да не сменям Якуинта, защото той е в отлична форма сега и щеше да бъде лудост да го заменя”, каза Раниери, запитан дали няма проблем с капитана Алесандро Дел Пиеро.

Няма коментари: