четвъртък, 23 април 2009 г.

Реакций след отпадането за купата

Президентът на Ювентус: Сезонът е пълен провал

"Феновете имат право да казват каквото искат. Ясно е, че ние ги предадохме и този сезон е напълно провален. Една от целите ни бе Купата на Италия, но явно ще трябва да се примирим и да се опитаме да изиграем успешно оставащите шест мача от лигата. Последните няколко седмици не бяха никак страхотни и явно сезонът за нас приключи", заяви Джили.


РАНИЕРИ: ПУБЛИКАТА Е ВИНАГИ ПРАВА, ПРИЕМАМ ОСВИРКВАНИЯТА



"Искахме де играем на финала, но не успяхме. Знаех, че ако пусна трима нападатели, нямаше да издържим 90 минути и затова прецених да опитам този вариант. Чух освиркванията от трибуните. Това е нещо нормално. Когато побеждаваме ще има аплодисменти, а когато губим, ще ни освиркват и трябва да го приемем. Публиката винаги има право", заяви Раниери.

"Чух скандиранията. Само това е правилно, когато нещата не вървят добра. Приемаш похвалите и когато нещата вървят зле, приемаш и обидите.”

Раниери за "La Gazzetta dello Sport": "Няма да напусна. Ние трябва да реагираме веднага с добра игра и победи. Протестите на феновете не ни радват, но ние се борим, даваме всичко от себе си. Ние знаем как да прием както комплиментите, така и критиките".



Тифозите на Юве щурмуват съблекалните

100-ина фенове на Юве са се опитали да нахлуят на стадиона, за да влязат в съблекалните, пише "Тутоспорт". Полицията обаче е била подготвена за това и не е позволила подобно нещо да се случи. В крайна сметка ядосаните тифози са се разотишли.

Очакваше се днес да има много протестиращи в базата Виново. Това обаче не се е случило. Пред базата е бил опънат огромен плакат с надпис "Нямаме време за губене заради вас".


Няма коментари: