петък, 17 април 2009 г.

Моджи:"През тези две години, щеше да спечелим Шампионската лига и Скудетото"



Когато Лучиано Моджи атакува не взима пленници,както и в други свой изказвания бившия генерален мениджър на Ювентус отново изрази своето неудобрение към трансверната политика на Юве.Също не пропусна да нападне и ръководството на Интер и Мауриньо пред La Stampa.
Моджи критикува трансверната политика на Юве и главно покупките на Тиаго,Полсен и Андраде.
"Лично аз никога не бих купил тези играчи," - заяви Моджи. - "С парите, които бяха похарчени за тях, щяхме да спечелим последователно Скудетото и Шампионската лига."
"Лъки Лучиано" се застъпи за Раниери като казва,че Раниери получава играчи който неотговарят на схемата на отбора.Моджи нападна и Интер като казва че те на са толкова силни за да станат шампиони.
"Аз не мисля, че клуба този сезон защитава Клаудио Раниери както трябва това нямаше да се случи никога ако в управата на Юве беше старата тройка [Моджи,Бетега,Джиралдо]," - заявява Моджи. - "Интер си печели мачовете и аз мисля, че това е така, защото директорите на Ювентус се държат твърде скромно. Що се отнася да Мауриньо, той е един обикновен треньор. За подкрепата и играчите която има, друг треньор ще се постигне повече в Шампионската лига. "
Моджи: Интер ги подпират
Вярно, понякога съдиите са помагали на Юве с някои неточни отсъждания, но сега Интер получават още по-голяма и очевидна подкрепа. Видяхте как срещу Сиена вкараха гол след като петима играчи бяха в засада", заяви Моджи.

"Това, че Рома не спечели титлата миналия сезон е защото Интер бе добутан до победата в Парма. Рома опита всичко, въпреки че до края нямаше никакво предимство. Това не го казвам само аз. От няколко дни го твърди и вдовицата на Франко Сенси. Тоти също го загатна", допълва Моджи.
"Според мен Юве трябва да получи обратно двете отнети титли", завършва Моджи

Няма коментари: