вторник, 28 април 2009 г.

Нов треньор?





Роберто Манчини продължава да търси нова работа. Той се спрягаше за заместник на Клинсман в Байерн Мюнхен . Въпреки това, агентът на треньора Манчини каза , че е малко вероятно да се появи в "Бавария".

"Аз не мисля, че оставката Клинсман може да стане ключ към факта, че Манчини ще стане треньор на" Байерн "- казва агента на Манчини. - Миналата седмица, Манчини каза, че се надява да започне своята дейност през юли, но все още не знаем с кой отбор Роберто да практикуват. Той очаква повикването. Ако Ювентус се интересува, ние сме готови да обсъдим всичко. "


Бившият треньор на Юве Дидие Дешан вярва, че формирането на "Победоносец Ювентус" който печели, ще се проведе в рамките на две или три години.

Техническият директор, на "Бари", Джорджо Перинети съобщи, че в клуба са разчитали на продължаването на договора с Антонио Конте . Независимо от това, Перинети вярва, че Конте напусне "Бари" само ако има интерес от велик клуб.

"Конте е показал, че той е отличен треньор, който е в състояние да обедини отбора и да създадат необходимите резултати - казва Перинети. - Сега" Бари "с играе само с мисълта за победа. Ние се страхувам от интерес към Конте от велики клубове, тъй като в този случай ние можем да му пожелаем успех. Ако има интереси само от клубове от средна класа , Антонио ще продължи да работи с нас. "

информация ит Goal.com

Няма коментари: