неделя, 12 април 2009 г.

Пресата в Торино критикува Раниери

Раниери:"Дженоа играха по-добре и заслужено победиха"

След несигурното представяне на италианския Ювентус в местното първеснтво и второто място, което тимът заема в момента, пресата в Торино сериозно разкритикува наставникът на "бианконерите" Клаудио Раниери, според когото Юве се радват на невероятен сезон.
"Отборът отпадна рано в турнира Шампионска лига, а той(бел. ред. Клаудио Раниери) говори за успешен сезон", гласи изречение от заглавната страница на днешния Tuttosport. "В момента той изостава на девет точки от Интер и чак сега реши, че могат да ги настигнат. Истината обаче е, че Милан са пет точки зад Ювентус и единственото нещо, което "бианконерите" могат да спечелят се казва Копа Италия."
"Той дори се колебае дали отборът се нуждае от Диего . Това не приляга на един специалист с претенции за шампионска титла", продължава критиката на Tuttosport.
Изданието се отнасяше критично към решенията на Раниери през целия сезон, но равенството 3:3 с Киево на Стадио Олимпико преди седмица предизвика още по-сериозна вълна недоволство у медиите в Торино.

Лично мнение:

Това жалко подобие на треньор ако остане още една година в Юве,ще ни прати в серия Б отново.Какво още трябва да стене за да бъде уволнен този клоун Раниери.Трябва да буде изгонен не само от Юве,а и от Торино,от Италия,от планетата.Раниери ВЪН!!!Смешник,това е Ювентус а не посредствен отбор.Отивай да тренираш някой отбор в Аляска.Изчезвай от Ювентус веднага некадърник!


Няма коментари: