неделя, 12 април 2009 г.

Дженоа-Ювентус отзвук след мача

Якуинта:Първия гол беше по правилата!
"Беше много странно решенията на арбитъра. Все пак, аз съм сигурен, че първият гол беше вкара от правилата. Ние трябва да отдадем дължимото на футболисти и треньори на Дженоа. Ние се противопоставихме на един от най-добрите отбори в щампионата."
Спорни решения на арбитъра, винаги критичен. И от Ювентус не може да се мълчи. Алесио Секо, спортен директор на Юве, беше много разочарован от съдийството в мача.

" Дженоа "играе добре, но аз мисля, че този път, ние няма да мълча за епизод с гола на Якуинта ,който не бе зачетен, и където" Дженоа "вкара първия си гол след съдийски сигнал за нарушение. Тези две решения на съдията решиха изхода на мача . Може би, както и наказанието на Каморанези. Това не е нормално за нас, да обжалваме решенията на съдиите, но този път няма да пазим тишина. На Каморанези трябваше да се покаже жълт,а не червен картон!. "

За мача срещу Интер: "Ние трябва да остане спокоини, както в началото на шампионата. Ние също така не забравяйме за купата Италия.
Лично мнение:
Снощи съдията Роки се показа като пълен смешник.Но в никакъв случай не е виновен само той за загубата на Юве.Много грешки слаба игра и отнова смешните смени на Раниери,който май забрави за Джовинко и Трезеге.
Лесно изпуснати точки,съдийски грешки,глупав треньор(Раниери),много контузий и играчи на който не им е мястото в Ювентус.Това са нещата накратко,заради които изпуснахме титлата.Дано поне да бием прИнтер и да докажем,че сме по-добри от тях.За другия сезон някой хора трябва да се махат начело със смешния треньор Раниери

трябва да си тръгват Зебина,Молинаро,Полсен,Тиаго и всички мишки ВЪН ОТ ЮВЕ.Те не заслужават да носят екипа на този велик отбор.FORZA JUVE!!!

Няма коментари: