четвъртък, 28 октомври 2010 г.

Резултатите от заседанието на Съвета на директорите на Ювентус

Oбщото събрание на акционерите на Ювентус , който се e провелo вчера в Торино под председателството на Андреа Аниели , е одобрил за изпълнението на бюджета на 30 юни 2010 г. , което , както вече беше съобщено , бе закрит с нетна загуба от 11 млн. евро (нетна печалба в размер на 6 , 6 милиона евро на сезон 2008 / 2009) , са за сметка на използване на наличните резерви .  По тази причина не са били одобрени дивиденти . 
Допълнителни одобрени членове за Съвета на директорите , с които той става с 11 лица  и назначаване на администратор за мнения на експерти  за одобрение на бюджета на 30 юни 2012 година . Новите лица са  Андреа Аниели, Микеле Бриамонте, Джузепе Марота, Алидо Мация и Павел Недвед . 
В края на заседанието на Съвета за директор е бил избран Андреа Аниели - президент , делегиращ оперативния орган . Потвърден за оперативен орган на генерален мениджър и изпълнителен директор Жан Клод Блан , както и в полза оперативни орган спортния директор Джузепе Maрота и специални инструкции в областта на спорта и търговска площ на Павел Недвед .   

Няма коментари: