понеделник, 25 октомври 2010 г.

Милан - Ювентус

30 / 10 / 2010 - 21 : 45



MILAN AC
VS
JUVENTUS FC

Следващия мач на Юве е изключително важното гостуване в Милано на Милан . След доброто представяне срещу другия милански отбор , сега на Юве предстои много важен тест , които ще покаже дали има развитие в отбора . Днес се очаква медицински прегледи да преминат Амаури и Сторари , за да стане ясно тяхното състояние след получени травми в мача с Болоня . Амаури е с проблеми в ахилеса на десния крак , а Сторари има съмнение за разтежение , след като спаси опасен удар в 90 мин . на мача с Болоня . Ето и предполагаемите състави на Милан и Юве според италианските медии , с уговорката , че Амаури и Сторари са на линия .

Mилан


Joueur
Abbiati





Joueur
Antonini
Joueur
T.Silva
Joueur
Nesta
Joueur
Zambrotta
Joueur
Seedorf
Joueur
Pirlo
Joueur
Boateng
Joueur
Robinho
Joueur
Ibrahimovic
Joueur
Pato




ЮВЕ
Amauri
Joueur
Quagliarella
Joueur
Krasic
Joueur
Melo
Joueur
Aquilani
Joueur
Marchisio











Joueur
Motta
Joueur
Bonucci
Joueur
Chiellini
Joueur
De Ceglie
















Joueur
Storari




Състава на Юве , на които ще заложи Дел Нери е ясен на всички . Единствените промени , които могат да настъпят са при по - сериозни травми на Амаури и Сторари на техните места да започнат Дел Пиеро и Манингер . Според някои италиански медии обаче , дори и ако Амаури е в групата той няма да е титуляр , а на негово място Дел Нери , ще пусне отново Якуинта за сметка на Алекс Дел Пиеро . Според повечето медии Алекс , ще е резерва за дербито и се очаква да влезе през второто полувреме . В последните мачове на Ювентус , халфовата линия изнася почти цялата час от мачовете . Дел Нери разполага там с добър екип и халфовете на Юве са най - силното звено на отбора , което подпомага изключително много и защитата . В лицето на Красич и универсалния Маркизио имаме силни крила , които помагат на Мота и Де Челие в отбрана , а Мело и Акуилани са на много високо ниво всеки мач . Липсата на Трезегол обаче се усеща много силно . Нападението на отбора е доста зле и от това страдаме най - много . Все пак това са предполагаеми състави , а и има още доста време до мача . Ето и състава на Юве според друга медия .

-------------------------STORARI
MOTTA--BONUCCI--CHIELLINI--DE CEGLIE
Krasic----Felipe Melo----Aquilani----Marchisio
-------------------Iaquinta-----Quagliarella

Резерви : Manninger , Legrottaglie , Sissoko , Salihamidzic , Pepe , Martinez , Del Piero .

С травми : Buffon , Traorè , Rinaudo , Lanzafame , Grygera , Amauri

1 коментар:

wanchy каза...

Липсата на Трезегол се усеща наистина много.Миналия сезон(в началото)вкара някои голове при равенството с Дженоа и победата над Лацио.Много добре се вижда че ние нужен и че Юве направи грешка с неговия трансфер.