неделя, 24 октомври 2010 г.

Дел Нери след мача с Болоня


" Не трябва да печелим Скудетото . Всички други отбори играят добре и печелят . Лацио например се движат много добре . Когато обаче не създаваш голови положения , няма как да печелиш мачовете си . Не сме направили отбор , който да може да вземе 24 точки от 8 мача . Аз обаче виждам чашата наполовина пълна . Има добра атмосфера в отбора , защото играчите знаят какво се изисква от тях . "

5 коментара:

bobi turboto каза...

С това си изказване потвърждава мнението ми,че не е за Юве,и докато си правят експерименти с треньорския пост,нищо добро нени чака.

joro ivanov каза...

не знам може да е добър тренер,обаче е прав за скудетото.с тези нападатели не става,не може да си централен нападател във най големия клуб да носиш 9 номер и да не можеш да вкараш дузпа.тои би дузпата да вкара гол,не за да донесе 3 точки на ювентус,за това съм бесен като не си сигурен че ще вкараш не бии.защо не я би пак мело,всички видяхме миналия мач как я би,със самочувствие което липсва на наште нападатели освен дел пиеро разбира се защото за него няма какво да кажем щото ее най големия.дано се намесим за някоя купа вече че лошо става.FORZA JUVE FOREVER

omninoob каза...

Напълно съм съгласен с joro ivanov !!

neel каза...

Нямаме нападатели , които да заслужават да носят екипа на Юве . Освен великия Алекс Дел Пиеро няма кой , но Алекс няма да е вечен . Имаме страхотна халфова линия , защитата има нужда от още малко подсилване , но най - вече са ни нужни поне двама атакуващи футболисти и единия задължително трябва да е нападател от класа .

bobi turboto каза...

Пак ще ви кажа,слаб треньор слаб отбор.В днешния футбол треньора трябва да е голям психолог и мотиватор като Моуриньо,схемите ги знаят вече всички.