неделя, 31 октомври 2010 г.

Де Челие със счупване . Мартинез и Манингер аут за около месец .


Последните новини около травмите в Юве са много лоши . Де Челие със фрактура , Мартинез и Манингер аут за месец . Де Челие според информация от медицинаския щаб на Ювентус , ще отсъства за около 3 месеца , след счупване . Според информациите Де Челие е с гипс . Мартинес също е с фрактура на кост в левия си крак .Според информацията той ще претърпи  операция в близките дни . Прогнозата е по - малко от два месеца . Вчера са били направени медицински  тестове на Манингер , след изкълчен глезен  в петък . Вратарят ще се върне на разположение след около месец . Киелини също е с травма , но според лекарите след няколко дни за почивка като предпазна мярка , ще е на линия .

4 коментара:

d.bintev каза...

Ужас .... Сега кой ще играе бек нямам думи . Григера контузен....Поне Киелини ще е на линия и може да изпробжат Кио да играе бек а Легро централен ужас...:(

Unknown каза...

Киело съм го гледал като бек...доста добре се справя...набира не по-зле от Гарет Бейл ;))))

neel каза...

Пак старите проблеми от последните години . Нестига , че нямаме достатъчно качествени играчи за смени , а и травмите на титулярни играчи просто ужас . В последните години тези контузии нямат карай .

bobi turboto каза...

Не знам от кога сте фенове на Юве,но Киелини си беше бег и в последствие стана централен,поради липса на такива.За победата,много измъчена но много важна,честито на всички фенове.