вторник, 26 октомври 2010 г.

Милош Красич


Федералната прокуратура и спортната комисия към италианския футболен съюз съобщават , че започват разследване на крилото на Ювентус Милош Красич за дузпата , която изпроси в мача с Болония през уикенда . Според информацията заседанието ще се състои утре , а Красич е заплашен с наказание от два мача . Магистратите са изискали телевизионни записи на положението и ако преценят , че Красич е симулирал , то със сигурност сърбинът няма да присъства за дербито с Милан следващия кръг и за срещата с Чезена .

3 коментара:

Unknown каза...

Дано не го накажат, защото без него срещу Милан ще ни е трудно ! И дано Дел Нери започне с Куалярела и Але в атака !

neel каза...

Май няма да има други варианти освен Алекс и Куалярела , Амаури и Якуинта са с травми , а и освен това са в ужасна форма . Милош не трябва да бъде наказван , това са пълни глупости . Ккаква вина има , че са му свирили дузпа , да му бяха дали картон за симулация и готово . Много ни е нужен за мача с Милан .

joro ivanov каза...

само едно не рабирам,красич симулира изкара ни дузпа,ми съдията да е гледал нас тва кво ни интересува това става пред страничния съдия .И веднага се започва симулация чак искат да го накажат за два мача,тия не им ли писна да се заяждат с клуба,миналата година като свириха три дузпи на милан не помня срещу кои беше имаше само една дузпа.амброзини не симулира изобщо ама никои не обръща внимание,а за нас и корнер спорен да ни дадът и става страшно.ДАНО НЕ ГО НАКАЖАТ FORZA JUVEEE FOREVER и дано да биеме в събота.