сряда, 19 май 2010 г.

Ръководството на Юве


Днес е един исторически ден за Ювентус и повратна точка за клуба . Официално Андреа Аниели бе назначен за президент на клуба , а Бепе Марота за спортен директор . Също така официално бе обявено , че новият треньор на клуба е Луиджи Дел Нери . Бепе Марота е подписал три годишен договор с Ювентус , а договорът на Дел Нери , ще е за две години . Утре се очава официалното представяне на базата във Виново .

Ето и какво казва новия президент на Ювентус за италианските медии :
" Поемането на поста , които ми бе предложен , е конкретно доказателство за единството на нашето семейство и ангажираността му към отборът на Ювентус . Работата ни , ще е много трудна . Ето защо Жан Клод Блан и аз , заедно с всички служители и Съвета на директорите , вече сме изготвили стратегии и програмата за следващия сезон . Съветът на директорите потвърждава , че Жан Клод Блан ще запази поста , които бе обявен първоначално . "

Луиджи Дел Нери е пристигнал в централата на Ювентус около 17 : 50 наше време , за да подпише своя две годишен договор с клуба , точно когато е приключило събранието на Съвета на директорите на Ювентус и около половин час след официалното обявяване на Андреа Аниели официално за президент на Ювентус . Преди него е пристигнал Бепе Марота , които е подписал своя три годишен договор с Юве .

Няма коментари: