понеделник, 24 май 2010 г.

Марота натоварен с преговори с агентите на някои играчи на Юве




Според информации в италианските медии , ръководството на Ювентус , ще се опита да се включи в програма за обмен на играчи . Трудностите не са свързани само с цена , но и с работата . Срещата на високо равнище с представители на Трезеге и Зевина се очаква да има днес Бепе Марота и да стане ясно бъдещето на тях и на някои други играчи .
Според информации това е първата заповед на шефовете в клуба : да се продават ненужните играчи . Според информацията в медиите трябва бързо да се намерят отбори на футболистите , които няма да попадат в плановете на Дел Нери за следващия сезон . Продажбите се налагат , защото на някои играчи е свършило време в клуба , а други са загубили своите места със слабата си игра през миналия сезон . Ето защо днес Бепе Maрота ще започне разговори с агентите и с някои играчи на Ювентус , които ще се разделят с отбора . Целта е и двете страни да се договорят , така че и двете страни да са доволни .

Напускащи

Един от първите , които с които ще бъдат проведени разговори днес , ще бъде Антонио Калиендо , който се грижи за интересите на Давид Трезеге . Разговорите се очаква да бъдат ползотворни , защото Tрезегол вече е подготвен за своята раздяла с Юве . Според запознати решението за неговото бъдеще не е Милано , но той е готов да обмисли по - екзотичните дестинации ... Продажба извън Италия си остава най - вероятното решение . Същото важи и за Джонатан Зевина . Според информация , ще има и среща с агента на Диего . Според някои информации той има шанс да попадне в схемата на Джиджи Дел Черни , но ако това не се случи се очаква той да бъде трансфериран . Дестинацията все още не е известна и има само слухове за Байерн , но и такива за Испания . Трудностите не са свързани само с цената на Диего , но и с договорът му с Юве до 2014 . Все още няма официална информация за футболистите , на които няма да разчита новия треньор , но дано ръководството да анализира правилно ситуацията и такива играчи като Диего да останат в отбора .

Няма коментари: