събота, 22 май 2010 г.

Дел Пиеро



Капитанът на Ювентус Алесандро Дел Пиеро изразява задоволството си от назначението на Луиджи Дел Нери на треньорския пост на тима и новото ръководство в официалния сайт на Юве .

"
Време е да кажем добре дошли на хората , които идват в Ювентус . Искам да приветствам новия президент , треньор и директор , които са добре дошли в клуба . Кампанията ще започне скоро и трябва да покажем от самото начало непоколебима решителност и глад за победи . Трябва да оставим зад гърба си последните разочарования , които претърпяхма през миналия сезон . "

Отборът на Ювентус вече е в Северна Америка , където ще проведе част от подготовката си за новия сезон с контроли с Ред Булс в Ню Йорк и с Фиорентина в Торонто .
Интересното е , че с отборът ще бъде и Алберто Дзакерони , който бе треньор на клуба до края на вече изминалия сезон . Самият Дел Пиеро изразява учудването си от този факт .

" Аз също съм малко учуден , че Дзак ще бъде с нас , въпреки че напусна поста си . Предстоят ни два много важни мача , преди да излезем в почивка . Имаме само един месец , преди да започнем всичко наново . Пред отбора предстои едно ново начало . "

Няма коментари: