четвъртък, 27 май 2010 г.

ДИЕГО


В интервю за немските медии Диего казва :

" Тук нито веднъж не ми дадоха да бия дузпа или пряк свободен удар в близост до наказателното поле . Тогава можеше и да имам повече голове в края на сезона . Вердер играеше за мене , в Ювентус не е така . Бундеслигата е много силна и ако има интерес към мен – защо да не се върна . Имам договор тук до 2014 година , надяваме се да го изпълня . Но нещата не зависят от мен – ще говоря с новия треньор дали ще разчита на услугите ми . Тогава ще има повече яснота . "

ЛИЧНО МНЕНИЕ

Аз не съм съгласен с изказването на Диего , че не му било давано да бие наказателни удари . Изпълни доста пряк свободни удари , но не показа нищо . Освен това би и дузпа , но я пропусна , на всеки се случва . Мисля , че е изнервен и малко преувеличава . Надявам се Дел Нери да му намери място в отбора , защото Диего е страхотвен играч .

3 коментара:

Unknown каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Unknown каза...

Изобщо не съм съгласен с изказването на Диего, защото в началото на сезона когато не можехме да разчитаме на Капитана, Диего изпълняваше всички статични положения ... но не направи нищо запомнящо се !

FORZA JUVE !!

neel каза...

И аз съм на същото мнение . Надявам се през новия сезон да е в Юве и да разгърне потенциала си , които безспорно има .