четвъртък, 27 май 2010 г.

ДИЕГО ЗА АГУЕРО ?


Според информация в италианските медии ръководството на Ювентус обмисля да предложи на Атлетико Мадрид Диего като разменна монета в сделка за Серхио Агуеро .

Кике Санчес Флорес , треньор на клуба от Мадрид казва :
" Серхио е страхотен играч и е ясно , че всеки сезон има много клубове , които се интересуват от него . Но обещавам , че нашите фенове , дори при негова продажба могат да отдъхват спокойно , тъй като ние ще се изгради голям отбор . "

От Атлетико смятат , че е невъзможно да задържат Агуеро , но проблемът на този етап е да се реализира добра продажбата , а може би замяна на Агуеро с играч , който може по някакъв начин да задоволи феновете . Ето защо идеята за размяна Диего - Агуеро е много възможна според медиите .

8 коментара:

Ceci каза...

Това ще е голям удар ако стане! Аз се съмнявам обаче!

neel каза...

Все още само слухове , но ще видим .
FORZA JUVE

Анонимен каза...

омръзна да като влазя тук да чета мнения като но тоя малоумник ceci! Да даваме Диего за Агуеро! За къв чеп ни е тоя Агуеро, като нямаме градивни халфове! Да дадат някой от ветераните- Дел пиеро, Трез, да но Диего няма смисъл. Вместо да се развива този блог от ден на ден запада. 5 псевоювентинеца напишат някоя глупост и това е! Няма да си тровя повече нервите с глупости! Сбогом!

Ceci каза...

Айде изчезвай смешник!

Unknown каза...

http://www.futbol-tv.com/novina.php?sid=11735&cat1=it

FORZA JUVE !!

Анонимен каза...

Да ви еба в неграмотниците! Бонучи е от Бари, не от Дженоа. Никаква футболна култура нямате. Нито знеете кой играч къде играе, нито познавате екипите на отборите поне. Тръгнали блог да ми създават. Драскати глупости колкото да се намирате на работа!

neel каза...

Е аз не съм ли писал Бари ве Анонимен . Ако не ти харесва блога не влизай , без това само плюеш и се заяждаш . Чао !!!

neel каза...

Ето ти статията " грамотния " и не си позволявай да обиждаш . Отивай се заяждай в някои форум на ПрИнтер .
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/05/28/1946649/genoa-owner-enrico-preziosi-juventus-are-after-leonardo