сряда, 26 май 2010 г.

Алесандро Дел Пиеро


Капитанът на Ювентус Алекс Дел Пиеро казва няколко думи в своя сайт за бъдещето си и за изминалия сезон .

За своето бъдеще :

" Разбира се , аз ще нося екипът на Ювентус през следващия сезон . След това , кой знае , всичко е възможно . Трябва ли да размисля и да отида в Ню Йорк ? Може би ще отида тук на почивка , както беше и в миналото . Аз нямам никаква представа и интерес за MСЛ . Всичките ми мисли са фокусирани върху следващия сезон и в мен гори желанието да се преодолее и разреши всичко , което ни пречеше през тази година . "
Край и Начало :

" Сезона бе катастрофален , мога да се извиня , но мисля , че ние не трябва да се крием зад думи . Ние сме наясно какво се е случило и преди всичко , ние сме решени да се забрави всичко и да остане зад нас и сега сме готови да работим , за да изтрием лошото минало . Сега искаме да се отпуснем , за да започнем по -късно отново работа и да си върнем водещите позиции . "

Феновете :

"
Ние трябва да кажем " благодаря " на всички наши фенове за подкрепата , която ни дадоха по време на това турне , и винаги е приятно , че въпреки всички трудности , Ювентус продължава да бъде фаворит за фенове по целия свят , и това е просто страхотно . Считаме , че тази жар , тази подкрепа , която ни заобикаля , дори и далеч от Италия е нещо страхотно . Ще се опитаме да отговорим на тази подкрепа подобаващо. "

Eто и коментара на един фен на Ювентус от Ню Йорк след загубата на Юве от Ред Булс . Малко е ядасан човека , но има защо , не само от контролата , но и от целия сезон .


Няма коментари: