събота, 12 декември 2009 г.

ФЕРАРА



Чиро Ферара коментира за италианските медии ситуацията в отбора и предстоящите мачове на тима така :
" Аз не се съмнявам , че ръководството на клуба ще ме защити , както и в други трудни моменти аз чувствах тяхната подкрепа . Аз съм начинаещ и млад треньор и трябва да развивам уменията си , но нямаме време и затова трябва да го направя възможно най - бързо . За мача с Байерн ние сме отговорни за това , което трябваше да се направим , но това не стана . Никой не смята , че няма страх преди този мач , но ние знаехме , че ние трябва да израстем като отбор , защото сега тимът ни се изгражда . "
За Лига Европа Ферара казва :
" Мачовете от този турнир все още са далеч , ние трябва да се съсредоточи върху следващите два мача от първенството ."
За предстоящия мач с Бари :
" Бари нямат велики играчи , но са много силни като колектив . Това е мобилен екип , който не само се защитава добре , но е добре атакува , защото разполага и играе с бързи футболисти . Въпреки липсата на някои играчи в тяхния състав , ние не трябва да подценяваме противник , тъй като самата мисъл , че ще играят срещу Ювентус им дава допълнителен стимул . Атмосферата на терена , ще е доста гореща с пълен стадион и еуфория по трибуните , но ние трябва да се успокоим и да покажем силна игра , за да постигнем необходимите ни резултати . "
За Джиджи Буфон :
" Той премести операцията си , за да може да помогне на отбора в този труден мач и да бъде с отбора . Това е голям жест и доказателство какво е Буфон за отбора . "

3 коментара:

Анонимен каза...

добре ще се регна, само ако може дай линкове за мача, че така по тв нз как да ги намера. моля дайте линкове!

neel каза...

http://www.veetle.com/
На този сайт , горе в ляво има Channels - цъкаш и ти излиза в ляво списък по жанр . Избираш Sport и ти излизат каналите . Там си търсиш като цъкаш на прозорците последователно докато намериш Fox Soccer Channel или ESPN , които пише че ще дават мача пряко .
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=57938&part=sports
Тук също очаквам да излязат линкове
http://iraqgoals.net/
Тук също
http://soccertvlive.net/

neel каза...

http://debilizator.tv/tv.cgi?kanal=7
Тук също ще дават мача пряко
FORZA JUVE !