четвъртък, 31 декември 2009 г.

ФЕРАРА



" Мачът с Ал Итихад не може да бъде някакъв барометър за нашата игра , тъй като в него направихме много смени , а и жегата бе убийствена . Нямаше как да изпробваме някакви нови тактики . Въпреки това тази среща бе полезна , тъй като някои играчи натрупаха игрово време , а други си взеха почивка . В края на срещата някои футболисти имаха схващания , но това бе главно заради жегата и продължителната загрявка преди мача . Сега обаче е по - важно да мислим за новата година . Трябва да покажем нов дух на победители и да върнем вярата в сърцата нашите привърженици . "
Вчера Ферара е получил наградата " Златен Тапир " , която е като нашата " Златен скункс " . Италианските медии коментират , че това е голям срам за треньора на Юве , но Чиро е излязъл от положението и коментира ситуацията така :
" Аз бях играч , сега съм треньор . Ако трябва да бъда честен в писмото си до Дядо Коледа написах , че искам догодина наградата за най - добър треньор . Надявам се , че " Златния тапир " , ще е промяната в курса . "

Няма коментари: