събота, 12 декември 2009 г.

БАРИ - ЮВЕНТУС 3 : 1


Според Fox Soccer Channel в нападение , ще видим Трезегол и Амаури . Дано момчетата да извоюват нужната ни победа . В халфовата линия , ще видим Маркизио , Поулсен и Тиаго , а в защита Легроталие , Канаваро , Молинаро и Касерес .
FORZA JUVE !!!
СЛЕД ПЪРВОТО ПОЛУВРЕМЕ 2 : 1
6 мин .
Meggiorini 1 : 0
24 мин . Trezeguet 1 : 1
44 мин . Barreto 2 : 1
2 полувреме
37 мин Алмирон 3 : 1

Това е най - малкото с което можем да се разминем . С четирите дупки в отбота - Молинаро , Легроталие ,Поулсен и Тиаго
просто няма как иначе . Първия гол стана след последователни грешки на Молинаро , Поулсен и Легроталие . След това след удар на Диего вратаря на Бари изби в краката на Трезеге и той изравни . Втория гол на Бари стана от дузпа след спорно полужение и спорен фал на Канаваро .

Срам и позор ! 3 : 1 ! Бари ни надиграха отвсякъде , отново безидейна игра на Ювентус . Ферара просто мога да кажа , че този мач обърка състава тотално .
Не мога да разбера при полужение , че искаме титлата да играем с играчи като Молинаро , Легроталие , Поулсен и Тиаго . Мрънкаме , че не ни се дават дузпи , Е дадоха ни , но Диего я изтърва ! И най - големите изпускат , но той бе длъжен да вкара , ако Алекс бе на терена щеше да е друго . Ужас ! Незнам какво да кажа .Ето как бе посрещнат отбора от трибуните

7 коментара:

Анонимен каза...

Леле майко, ебаси дузпата!!!! Ако за това се дава дузпа във всеки мач ще има по 46 дузпи!!! Дори и картон му извади! Скандално просто!

neel каза...

От началото на сезона съдиите са срещу нас това можеше да се очаква . За Юве няма дузпа четири месеца , но и ние нищо не играем , просто ужас . Амаури отново слаб . Диего с нищо не блести , а дупките Молинаро , Легроталие , Поулсен и Тиаго просто без коментар . Дано второто да се разиграят и да видим Дел Пиеро , Камо и Джовинко иначе няма как да бием .
FORZA JUVE !!!

Анонимен каза...

Диего е под секва критика колко мача вече.. Тежко е положението!

Unknown каза...

Диего няма място в Юве !! Просто нищо не става от него !

neel каза...

Слаби , Слаби и пак Слаби ! Много зле ! Незнам , кои ще понесе вината за тази загуба . Ако играчите искат да изгонят Ферара могат да го направят , но от това губим всички и отбора и феновете . Незнам какво да кажа трагични сме . Диего просто ме разочарова много . Незнам защо Алекс , Камо и Джови не бяха в титулярния състав . Незнам , дано скоро да излезем от кризата .

Анонимен каза...

как можеееекак може ДЕЛ ПИЕРО И ДЖОВИНКО резерви ? Диего доър мач, с изкл. на дузпата добре игра, можеше да биеме 10 на 2, малшанс, А ЧИРО ме дразни дори и мене вече, ЗАЩО АЛЕКС на скамейката и КАМО и ДЖОВИНКО защооооо ? а и Гросо забравих

Анонимен каза...

Диего не е виновен,отбора няма стил,и идея как да играе,а за това е виновен 1.Ферара 2.ръководството