понеделник, 21 декември 2009 г.

Лучано Моджи


Бившият шеф на Ювентус отново отговори на ударите на Интер относно скандала Калчополи . Миналата седмица изпълнителният директор на ПрИнтер Ернесто Паолио заяви , че заради контрола върху реферите , ПрИнтер е загубил много титли преди това от Юве . В интервю Моджи казва в отговор на обвиненията :
" Тези хора говорят каквото имат да казват , но реалността е друга . Преди две седмици страничният рефер Копола показа как Интер пресира съдиите и Кордоба не получи наказание . Пресирането значи – телефонни обаждания , които Интер провеждат много пъти . Това беше казано от бивши рефери . Жалко е , че тези телефонни обаждания просто изчезнаха , но Ювентус не е собственик на " Телеком Италия " , за разлика от Интер . И нека да не говорим за Гуидо Роси . Той отне титлата на Ювентус и я даде на Интер . После какво направи ? Отиде да работи във ФИАТ . Какво повече да кажа . Аз съм единствения човек, който защитаваше Ювентус . "
Моджи е много прав и наистина нещата са такива . Освен това само той защитава Юве в последните няколко години . Нито президентите на клуба , нито някои от ръководството не се е обявявал гласно срещу нередностите и лъжите на ПрИнтер . Браво Маджи ти наистина си един от нас и много липсваш на " Старата дама " .

Няма коментари: