неделя, 13 декември 2009 г.

Гуус Хидинк


Според италианските медии , днес сутринта Гуус Хидинк е бил забелязан на летището в Милано - Малпенса . Според някои журналисти бившият селекционер на Русия в пристигнал по покана на ръководството на Ювентус , за да бъдат водени преговори за с холандеца да поеме Юве . Всички от ръководството на клуба заявяват своята подкрепа към Чиро Ферара и не е ясно , какво ще се случи с треньорския пост в Ювентус . Напълно е възможно Хидинк да бъде договорен за следващия сезон , защото от ръководството на Юве нееднократно обявиха , че Ферара остава до края на сезона . Според " Radio Radio " , които първи оповестиха новината . Хидинк е пристигнал тази сътрин с полет от Амстердам и е отпътувал за Торино , за да преговаря с шефовете на Ювентус .

4 коментара:

Анонимен каза...

Аз лично като разбрах за Чиро мн. се зарадвах, викам си той познава вс. играчи и ще знае какво да прави, НО вече няколко мача ме изумява с кои играчи излиза, снощи Дел пиеро резерва добре, но като вижда че АМАУРИ нищо не направи защо не го смени с Алекс ? Джовинко също.
Хидинк го предопочитам пред Манчини, оня немога да го гледам и ми се струва не сериозен човек. А Хидинк ще вдигне нивото на Юве сигурен съм, той е баш си ПРОФЕСИОНАЛИСТ. Съжалявам за Чиро но вече мн мачове се дъни да играе с възможно най-слабите ни играчи, КАК може да държи на пейката Гросо, Алекс , Джовинко и Камо, при положение че тр да спечелим на вс. цена?
И човече оправяй коментарите че 2 часа чакам да публикувам, прецакано ти е, отврям по 5 6 пъти страницата , щото не дава полето за коментарите, смени начина на коментиране , тва си е вс път !
Айде Гуус чакам те!

neel каза...

За полето с коментари при мен и при другите всичко е наред . Незнам може да е от браузъра ти и мисля , че ако се регистрираш , ще публикуваш по - лесно , защото само маркираш профила си от Google без онези цифри , букви и т . н . Колкото до Хидинк аз лично съм на мнение , че Ферара трябва да остане до края на сезона или ако е възможно да му бъде доведен помощник , които има повече опит . Според мен няма да стане да сме с двама треньори , но аз лично го предпочитам . Хидинк безспорно е специалист от класа и 100 % с него Ювентус ще изглежда много по - различно . Има време , ще видим какво ще се случи .
FORZA JUVE !!!

Анонимен каза...

За Хидинк може да се спори колко е добър,аз предпочитам Рафа.

Анонимен каза...

HIDDING E SUPER SPECIALIST , NO FERRARA E NASHIA TRENIOR I TOI TRIABWA DA OSTANE W JUVE