събота, 12 декември 2009 г.

Ариго Саки за Фелипе Мело


Доказания треньор Ариго Саки коментира за Tuttosport ситуацията в Ювентус и че според него тимът на Ювентус е способен да се справи с всичко , което го очаква през сезона и без услугите на бразилския национал Фелипе Мело .
" Мело е страхотен състезател , но по мое мнение не пасва функционално на Юве . Отборът имаше нужда от цигулар , а си взе тъпанар . Просто този състезател не е за състава на торинци и рано или късно те ще осъзнаят това . "

4 коментара:

Анонимен каза...

боже боже каква е тая схема ? Чиро май вярно не е на себе си. Дел Пиеро Джовинко и Каморанези резерви ?
Диего и Джовинко си пасват чудесно бе еййй ? и защо Амаури титуляр ? Божеее, КОМЕНТИРАЙТЕ!

neel каза...

Според мен Амаури няма място в титулярния състав поради слабата му форма . Лично според мен Ферара в мача с Бари трябва да излезе със схема 4-4-2 , като в нападенив трябва да играят Дел Пиеро и Трезеге . Халфова линия Каморанези , Маркизио , Джовинко и Поулсен ( макар , че не го харесвам особенно ) . В защитната линия Чиро няма голям избор и според мен е заложил на най - доброто , с което разполага . Според моето виждане Ферара трябва да остави Диего поне един мач на пейката и Юве да играе без него , със старата схема на игра 4-4-2 . Дано да победим в този мач , защототова е много важно за тима в този момент .
FORZA JUVE !!!

Анонимен каза...

съгласен съм , че тр да играеме с 4-4-2, с халфовата линия с Диего, Джовинко, Каморанези и Сисоко може би, но Поусен заклевам се наблюдвам го 10 мача поне , той само подава на 1 2 м. от него и само се влачи, нищо не може тоя човек, винаги прави само тва ама ВИНАГИ. Атаката задължително Дел пиеро и Трезеге, знаем че Алекс не показва нищо, но все пак още няма игрова практика, мн месеци беше контузен и това се отразява, нормално е. Но тр да е ТИТУЛЯР!
Мело и Поусен вън !

neel каза...

Мело , Поулсен и Тиаго са разочарованията на сезона в халфовата ни линия . В защита разочарованията отново са Григера , Легроталие и Молинаро . За нападението на отбора няма какво да говорим - трябва ни нападател от класа през януарския трансферен прозорец . Амаури е много зле , Яки получи травма в най - неподходящия момент за него и отбора . Капитана още не е в оптимална форма и тава самия той го каза , но трябва да е в отбора , защото Алекс Дел Пиеро е иконата на Ювентус . Ферара няма вина за слабата игра на тима , защото в отбора има 6 - 7 играчи , които от четири месеца са абсолютни дупки . Моята критика към него е само за това , че не дава достатъчно шанс на Джовинко .
Много се радвам , че коментираш в блога ми и това е много добре , защото обменяме мнения и идей . Искам да те помоля само да се регистрираш в моя блог и така да станеш един вид последовател и приятел , защото всички сме за Юве .
FORZA JUVE ALE !!!