неделя, 18 април 2010 г.

TUTTOSPORT : Луда идея Буфон - Видич




Буфон никога не е искал от клуба да бъде продаден . За да се лиши от вратаря си ръководството Ювентус се нуждае от сериозна сума , от 25 милиона и нагоре . В Англия има два отбора от Манчестър , които могат да ни правят платят повече отколкото мислим . Алекс Фъргюсън поднови договора на Едвин Ван дер Сар за още един сезон , но има още една стъпка . Сити на Роберто Манчини е инвестирал в Шей Гивън , но в крайна сметка предпочита Буфон , като дори според Tuttosport има слухове за оферта от 60 милиона за Джиджи . Ситуацията обаче с треньора на скамейката на " гражданите " може да се промени . Що се отнася до евентуално преминаване на Джиджи при " червените дяволи " , Буфон може да е олицетворение на драматичен обмен . Ювентус би могъл да получи за Буфон сръбския защитник Неманя Видич . Двадесет и осем годишният защитник е един от най - добрите играчи на своя пост в света и е желан и от Реал Мадрид . Италия обаче винаги е била една от неговите цели .

Вариантите за нов вратар на Юве

От ръководството на Ювентус изглежда са подготвени вече . Шефовете на Юве вече сериозно оглеждат за евентуален заместник на великия Джиджи . Имената които се спрягат в италианските медии са на
Диего Лопес , роден 1981 г . , бивш вратар на Реал , където за два сезона е резерва на Икер Касияс . Другия вариант е също от Примера дивисион Диего Алвеш вратар на Алмерия , бразилец роден в Рио де Жанейро , на 25 години . От Италия спряганите имена са на Федерико Маркети 27 г . , вратар на Каляри , Салваторе Сиригу - Палермо . Друг вариант за заместник на Джиджи според пресата в Италия е и вратаря на Лион Юго Лорис .

ЛИЧНО МНЕНИЕ :


ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ДЖИДЖИ ГЛУПАЦИ !
ТОВА , ЩЕ Е ПОРЕДНАТА ОГРОМНА ГРЕШКА НА ТОВА ПРОПИТО С ЯЗВИ РЪКОВОДСТВО НА ЮВЕ . ВЪН
БЕЗДАРНИЦИТЕ ОТ ЮВЕНТУС !
LA JUVE SIAMO NOI

Няма коментари: