вторник, 27 април 2010 г.

Бенитес в Юве ?



Според последни новини в италианските медии , президентът на Ювентус Жан Клод Блан ще пътува тази седмица до Ливърпул , за да се опита да финализира сделката с Рафаел Бенитес . Блан вече е разговарял с испанския специалист и му е предложил четиригодишен договор и заплата от 4 милиона паунда на година .
Президентът на Юве ще има среща с агента на Рафа – Мануел Гарсия Килон .
Надеждата на Блан е да успее да достигне до споразумение с Ливърпул и Бенитес до края на сезона и преди световното .
Президентът на Ювентус също така ще поиска разрешение от шефовете на Ливърпул за преговори с Бенитес . Според информации ръководството на Ювентус е готово да плати неустойката , която иска Ливърпул за испанския мениджър .
Освен това ръководството и собственикът на Ювентус са приготвили сума на стойност 70 милиона паунда , която ще бъде на разположение на Бенитес за трансфери през лятото .
Според последни новини в италианските медии Рафа Бенитес и ръководството на Ювентус вече са направили устно споразумение , като договорът на специалиста , ще е за следващите три години . Според информация на Tuttosport миналата вечер в Монако , е имало лична среща - лице в лице между Роберто Бетега и Мануел Гарсия Килон (факт , които не се потвърждава от шефовете на Ювентус , които твърдят , че Бетега е на друго място ) . Все пак е потвърдено , че Жан Клод Блан , ще пътува до Англия през уикенда . Според италианските медии обаче имената на Лоран Блан и Чезаре Прандели все още са в обращение , защото няма нищо официално все още .

Италианските анализатори прогнозират , че ако Бенитес поеме Ювентус е много възможно с него в Торино да дойдат - Торес , Масчерано , Каут и Шкъртел . Според италианските медии Рафа Бенитес вече е започнал проучването на Ювентус с оглед на възможни решения на пазара , а в рамките на сегашната си отбор той би желал при себе си в Торино - Стивън Джерард ( невъзможно според всички анализатори ) , Фернандо Торес , Хавиер Масчерано , Дирк Каут и Мартин Шкъртел . Трябва обаче да признаем , че някои от тях са възможни нови попълнения в Юве , но според повечето информации Торес , ще е много труден трансфер за Юве . От Ливърпул му търсят 50 - 60 мил . , кото е твърде много , като се има в предвид , че отборът на Ювентус трябва да бъде изцяло променен и трябват нови попълнения във всички линии от вратар до нападатели . Според повечето анализатори трансферите на Масчерано , Каут и Шкъртел са възможни , но с една уговорка - за тях не трябва да преговаря Секо .

Няма коментари: