събота, 24 април 2010 г.

БЕНИТЕС ИЛИ КАПЕЛО


Според информация на La Stampa ръководството на Ювентус преосмислят идеята да вземе за треньор през следващия сезон наставникът на Ливърпул Рафал Бенитес . Според вестника , ръководителите в клуба може отново да насочат вниманието си към селекционера на Англия Фабио Капело . Ювентус отдавна се опитват да примамят Бенитес в Торино , като в петък дори се появиха информации че вече е постигната принципна договорка с испанския специалист . Сега обаче , според запознати 18 - те милиона евро , които той е поискал в рамките на 3 години са притеснили ръководството и то може да се опита да намери алтернативен вариант . Ако искат да вземат Капело , това би струвало на отбора 16 милиона за две години . Договорът на Дон Фабио с Англия е до 2012 -а година , но в него има клауза , която той може да използва , ако реши да поеме Юве .

Засега фаворит за поста остава Бенитес , но ако сделката с него пропадне поради някакви причини , Капело е почти сигурен за треньорското място в Юве .

3 коментара:

Анонимен каза...

Много харесвам Бенитес,но ако Капело е сигурен кво се чудиме,Капело си е Капело.

neel каза...

Дано да е един от двамата . Да не вземат пак да експерементират , че ми омръзна да гледам Юве толкова жалък .

Анонимен каза...

Напълно съм съгласен с теб.Но си мисля,че няма да могат да вземат нито един от двамата за съжаление,но надеждата умира последна.