сряда, 28 април 2010 г.

АНДРЕА АНИЕЛИ ПРЕЗИДЕНТ НА ЮВЕ


Андреа Анели утре ще бъде назначен за президент на Ювентус . Според информация на Tuttosport утре на събрание на Exxor президента и собственик на Ювентус и на компанията Фиат Джон Елкан , ще обяви пробив , нови баланси придобити в рамките на групата , но главното , което се очаква да се случи е обявяването на Андреа Аниели за новия собственик и президент на Ювентус . Утре се очаква той да заеме официално най - високия пост в клуба . Веднага в италианските медии се появиха и слухове , че Андреа Аниели е готов да направи генерални промени в клуба , и един от слуховете е , че Капело ще се върне да води Юве : Дон Фабио всъщност е много близък до Андреа Аниели .

ВЪЗРАЖДАНЕТО НА ЮВЕНТУС

БЛАН - МАРОТА - БЕТЕГА НОВАТА ТРОЙКА И АНДРЕА АНИЕЛИ ПРЕЗИДЕНТ НА ЮВЕ

Ръководството на Ювентус обмисля нов триумвират начело на клуба . Идеята е Жан Клод Блан да заеме поста изпълнителен директор , роля , която той и в момента изпълнява като президент , Джузепе Марота да стане генерален директор , а Роберто Бетега спортен директор . Триадата е изпитана и доказано успешна управленска стратегия в Ювентус и преди , когато Антонио Джираудо , Лучано Моджи и Роберто Бетега водеха клуба от 1994 година до 2006 година под ръководството на покойния Умберто Анели . Според анализатори отговорността ще бъде разпределена в три направления , обединени от новия президент Андреа Анели , синът на Умберто , който винаги е бил голям фен на Юве . Блан ще отговарят за контрола на строителството на новия стадион , ще се занимава с бизнеса и ще работи за спонсорството . Марота , който пристига от Сампдория , ще има практическа роля в техническата област и ще ръководи мениджърския екип . Бетега ще работи заедно Марота , но ще използва своите ключови контакти в Европа и УЕФА , за да помага при трансферите . Според източници , близки до Юве , внукът на Джани Анели - Джон Елкан , който ръководи трите най -големи холдингови дружества на семейството , което контролира и Юве , ще се срещне с ръководителите на клуба на годишното си общо събрание утре , когато може би ще бъдат обявени новите планове за възраждането на Ювентус , включително и преразглеждане на състава на борда на директорите и освобождаване от някои лица .

Според последни информации на La Gazzetta dello Sport , Недвед ще се завърне като ръководител на младежките формации и довереник на президента Андреа Аниели .


Очаква се развитие по въпроса и официално потвърждение утре .

3 коментара:

Анонимен каза...

Dano ! Pak pri teb nai - podrobno i iz4erpatelno . Bravo
FORZA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEE

Unknown каза...

Най-сетне добри новини ! :)
FORZA JUVE

neel каза...

Да просто страхотно и аз много се изкефих . Най - после добри новини за любимия ни Ювентус . Очаквам утре официално да бъде потвърдено .

АНДРЕА ПРЕЗИДЕНТ !
FORZA JUVE ALE !